GÖZTEPE MAÇI ÖNCESİ YALÇIN HOCADAN AÇIKLAMA

04/10/2023
04
EKİ
2023

Boluspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, bu hafta sahalarında karşılaşacakları Göztepe'yi yenmek istediklerini söyledi.

Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde Koşukavak yönetiminde idmana çıkan kırmızı-beyazlı ekip, ligin 8. haftasında oynayacakları Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik ve taktik ağırlıklı çalışan futbolcular, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Koşukavak, gazetecilere, geçen hafta 1-0 yenildikleri Erzurumspor FK maçında çok kötü oynadıklarını söyledi. Maçın ilk yarısında savunma odaklı oyun sergilediklerini anlatan Koşukovak, "Ama o kadar top kazanmamıza rağmen geçiş hücumu gerçekleştiremedik. Tabii bunların sebebi var. Kadro mühendisliğinde problem var. Çünkü kadro inşa edilirken bazı profilde oyuncular olmadığı için böyle sıkıntılar yaşıyoruz." dedi.

Gol yollarında yaşadıkları problemi çözmek için çalıştıklarına anlatan Koşukavak, "Bu ligde maç kazanmak kolay değil. Mevcut kadroyla, mevcut şartlarla Göztepe maçını ve kalan maçları oynayacağız. İyi ve planlı organizasyonla iç sahada kazanmak istiyoruz. Onun için çalışacağız. Göztepe ligin kadro kalitesi çok yüksek takımlardan biri. Zor bir maç oynayacağız." diye konuştu.

Oynadığı 7 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi sonucu topladığı 6 puanla ligde 14. sırada yer alan Boluspor, 8 Ekim Pazar saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadı'nda Göztepe ile karşılaşacak.

4 yorum yapılmış

  • bbolu14 5 Ekim 2023 • 10:37

    Savas başkan en son açıklaması çok sert ve netti. Fakat bir gerçek var o da ortada olan borçlar. Bu saatten sonra kimse sessiz kalmamalı boluspor ayağa kalkması için bu konusmayi bir feryad olarak kabul etmeli tüm eski başkan ve yöneticiler bir araya gelip bir çözüm yolu bulunmalı.

  • SadkAyaz 5 Ekim 2023 • 17:16

    Takımda gol atma sorunları var bu seneki Fenerbahçe maçlarını futbolcular izlesinler goller nasıl atılır görsünler ona göre oynasınlar. Maça istekli ve arzulu oynasinlr saygılarımla selamlıyorum

  • Yaln 5 Ekim 2023 • 22:50

    Bu hoca kadro mühendisi futbolcu sarrafı mı anlamadım boluspor kadrosu iyi değil de neden geldi maçı oynamadan kaybediyor çünkü 1- bu ligde maç kazanmak zor diyor şimdi den kaybetti 2-Göztepe çok güçlü takım 3- maçın zor olacak diyor şimdi den kaybetti 4 -biz sahamız bu maçı alacak güçteyiz demiyor 5-futbolu oynamadan dahi bahane bulmaya başladı işin özü hoca da kazanma hırsı ruhu olmadan futbolcular da hiç olamaz

  • Taraftar 6 Ekim 2023 • 16:02

    Bu ligde neden kolay maç alınmıyor ya hocanın bilgisi ve takımı iyi motive edememekten yada ortada bir sorun var ki ondandır takımı iyi çalıştır güzel motive et maçlara çıksınlar maç kazanmasını sağlasınlar bütün işler hocada bitiyor geçen hafta demeçde kalkıp futbolculardan dert yanıyorsun ilk önce yalçın bey hoca isen futbolculara bilginlerinden yararlanıp maç kazanacaklar senin işin takımı eleştirip durmak değildir bu takımı düşürme o yeter

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.