GÖZTEPE BOLUSPOR MAÇI SEYİRCİSİZ Mİ OYNANACAK?

01/03/2023
01
MAR
2023

Kayserispor - Fenerbahçe maçına getirilen tribün yasağı kararı sonrası, “Hükümet istifa” protestosundan endişe eden Türkiye Futbol Federasyonu, Göztepe-Boluspor maçı için de seyircisiz oynama kararı alınmasını talep etti.

Önce Fenerbahçe ardından Beşiktaş statlarında yükselen “Hükümet istifa sesleri” sonrası ilk yasak Fenerbahçe taraftarına geldi. Sarı – Lacivertliler, Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararınca, Kayserispor maçında tribünde yer almayacak.

Bunun üzerine TFF de harekete geçti. 1’inci Lig’de oynanacak Göztepe- Boluspor, Samsunsupor- Rizespor ve Bodrumspor- Altay maçları öncesinde TFF’den “siyasi slogan” uyarısı geldi.

Süper Lig ve diğer liglerdeki bütün takımlara gönderilen siyasi sloganla ilgili uyarıları aksine bu üç kulübe ekstra uyarıla geldi. Hafta sonunda oynanacak maçlarda atılacak “siyasi sloganların” ciddi şekilde cezalandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

 İZMİR İL GÜVENLİK KURULU KARARI BEKLENİYOR

İzmir İl Güvenlik Kurulu’nun Göztepe-Boluspor maçı öncesinde bir toplantı yapacak.

Altay derbisinde yaşananlar da göz önüne alınarak cuma akşamı oynanacak maçın seyircisiz oynanması yönündeki öneriyi değerlendirecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.