GÖRK "KAZANMA İSTEĞİ OLMADAN BAŞARI GELMEZ"

30/04/2023
30
NİS
2023

Spor Toto 1. Lig 35'inci haftasında konuk ettiği Altay ile golsüz berabere kalan Dyorex Boluspor'un teknik sorumlusu Ahmet Görkem Görk, kazanma isteği olmadan başarının gelmediğini bir kez daha gördüklerini söyledi.

Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Görk, maçın istedikleri gibi sonuçlanmadığını ancak rakiplerinin istediği sonucu aldığını belirtti.

Görk, rakip takımın güçlü oyuncalara sahip ligin en çok koşan takımı olduğunu ve dönen topta çok hızlı çıkamadıklarını bilerek çalışma yaptıklarını anlatarak, "İkinci bölge savunma oynadık. Topun bizde olacağını düşündük. Top genelde bizde oldu ancak hücum çalışmalarında blok aralarında alamadık. Beklerimizi kaçıramadık. Biz bunlara çalışmıştık. İlk yarıda hiç yapamadık. İkinci yarıda da istediklerimizi yüzde 30-40 arasında yapmaya çalıştık. Bu da bizim için çok yeterli olmadı." diye konuştu.

İki takımı da tebrik eden Görk, "Ancak istemeden bu iş olmuyor. İstekli olacağız. Maçı kazanma isteği olmadan bu işlerin olmayacağını bir kez daha gördük." dedi.

2 yorum yapılmış

  • Levent 30 Nisan 2023 • 19:40

    Kalan maçlarda alt yapı yeteneklerine şans verin. Her zaman bu frsat olmaz. Hem istekli oynarlar hemde A takıma alışmış olurlar.

  • yuksel 1 Mayıs 2023 • 10:34

    aynen alt yapıdan oyuncularla oynayıp piyasaya kazandırmamız lazım..en azından şatış yaparız.para kazanırız..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.