Göksu "49. Yıl Sporun Zirvesi Semineri"nde konuştu

18/01/2012
18
OCA
2012

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nce (TSYD) düzenlenen "49. Yıl Sporun Zirvesi Semineri"nde "Sporcu Gözüyle" isimli panelde, konuşan milli sporcumuz Göksu Üçtaş "Başarımda başta antrenörlerim olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.   

Türkiye'yi 2012 Londra Olimpiyatları'nda temsil edecek olan Göksu Üçtaş, cimnastik sporuna 5 yaşındayken 1995 yılında Gaziantep'de başladığını ancak tesisler yeterli olmadığı için daha sonra Bolu'daki Cimnastik Eğitim Merkezi'ne yönlendirildiğini söyledi.

Milli formayı ilk kez 12 yaşında giydiğini dile getiren Göksu,

"Olimpiyatlarda mücadele edecek ilk cimnastikçi olmak beni gururlandırıyor. Bir ilki başarmak çok güzel ama ben de bunun için çok çalıştım. Başta antrenörlerim olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Boynundaki olimpiyat halkalarından oluşan kolyenin özel bir anlamının olup olmadığının sorulması üzerine Göksu, "Kolyeyi kendim yaptırdım. Olimpiyatlar için benim adına bir sembol olmasını istedim" yanıtını verirken, "2012 Londra Olimpiyatları'na katılma vizesi almak senin için sürpriz oldu mu-" sorusunu ise, "Hayır sürpriz olmadı. Aslında 2008 Pekin Olimpiyatları'nı hedeflemiştik ama sakatlığım nedeniyle gerçekleşememişti" diye cevapladı.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.