Giresunspor'un eski başkanından Bahri hocaya büyük destek

01/03/2012
01
MAR
2012

Boluspor’a dün imza atan ve camiada sürpriz bir isim olarak nitelendirilen teknik direktör Bahri Kaya ile ilgili Giresunspor’da uzun dönem yöneticilik ve başkanlık yapan Osman Çırak, spor14.com'a önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil beyazlı ekibin eski başkanı Çırak, Bahri Kaya’nın Boluspor’a imza atması ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu ve bu anlaşmayla kırmızı beyazlı ekibin doğru bir karar verdiğini belirtti.
 
 
“Gözünüz arkada kalmasın, endişeniz olmasın”
 
“Öncelikle şunu samimi olarak söylüyorum, Boluspor Bahri hocayla anlaşarak bu sezon en isabetli karalardan birini verdi. Bahri hoca kişilik olarak, ahlak olarak, çalışma, futbol bilgisi ve tecrübesi ile Boluspor’a güç katacaktır. Ben zamanında Bahri hocayı Giresunspor’un başına götürdüm, o dönem hiç iddiası olmayan Giresunspor’u şampiyon yaptı. O konuda hiç endişeniz olmasın, gözünüz arkada kalmasın çok isabetli bir karar verdiniz”
 
“Boluspor şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmuştur”
 
“Bahri hocanın Boluspor’a imza atması ile bugün (parşembe) İstanbul’daki futbol kamuoyundan bazı arkadaşlarla bu konuyu konuştuk. Boluspor Bahri hocayı almakla şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olmuştur fikrine vardık. Boluspor camiası ve taraftarı rahat olsun. Çok iyi bir transfere imza attılar. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Çünkü Boluspor bizim sevdiğimiz değer verdiğimiz kardeş kulübümüz”
 
“Şu süreçte sağlanacak birliktelik, Boluspor’u lige taşıyacaktır”
 
Boluspor camiasının Necip Çarıkcı’ya ve ekibine destek vermesi gerektiğini belirten Çırak “Necip abi futbol camiasının, spor camiasının örnek insanlarından biri. Futbol kamuoyunda parmakla gösterilen bir başkan. Boluspor’u bugünlere nasıl getirdiğini herkes biliyor. Sporda başarı her zaman gelmez. Önemli olan kulüplerin kalıcı olması ve devamlı olmasıdır. Necip başkanında bu çabasını yakından bildiğim için spor kamuoyu gibi bizde onu hayranlıkla izliyoruz. Boluspor yönetimi, taraftarı ve takımı ile bu süreçte birliği sağlayabilirse, bu sezon süper lige çıkacaktır. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.” dedi.        
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.