Giresun cephesi tepkisini açıklamayla bildirdi

23/01/2012
23
OCA
2012

Pazar günü oynanan Boluspor Giresunspor maçının ardından Giresun cephesi yazılı bir açıklama yaptı. Oynanan karşılaşma sırasında ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili geniş bir açıklama yapan yeşil-beyazlılar Emre Toraman'dan şikayetçi olurlarken, ev sahipliği için başkan Necip Çarıkcı'ya ve yöneticilere, yine futbolcularımzıdan Veysel'e özellikle teşekkür ettiler.    

İşte Çotanaklar'ın yazılı açıklaması;


EMRE TORAMAN’I KINIYOR,  FEDERASYONU GÖREVE DAVET EDİYORUZ 

 
*** Boluspor maçının son dakikalarında futbolcumuz Mesut Çaytemel’in ailesine küfür eden Boluspor futbolcusu Emre Toraman’ı ahlaka ve edebe aykırı söylemi nedeniyle şiddetle kınıyoruz.
*** Başkan Necip Çarıkçı ve yönetici Recep Aydoğanlı başta olmak üzere  Boluspor yönetimine ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Boluspor taraftarının olumsuz tezahüratını engellemeye çalışan Veysel Cihan’ın Emre Toraman gibi sporcu ahlakını bilmeyen kişileri örnek olmasını umuyoruz.
 

Kulübümüzün Boluspor’la oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçta Başkan Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyesi Recep Aydoğanlı ve yöneticiler, örnek bir misafirperverlik sergilemişlerdir. Bu yakın ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz.

Maçın genelinde ise futbolcular arasında önemli bir sıkıntı yaşanmazken, Bolusporlu Emre Toraman, çirkin dili ile son dakikalarda sahneye çıkmış ve futbolcumuz Mesut Çaytemel’in ailesine küfür etme ahlaksızlığını göstermiştir. Hakem Çağatay Şahan’ın da duyduğu bu küfürlere nasıl tahammül edildiğini anlamamız zordur.

Hakem ve Federasyon gözlemcilerinin raporlarında bu konuda gerekli hassasiyeti gösterileceğine inancımız tamdır. Böyle olmalıdır ki bu tür ahlakı ikinci planda bırakan oyuncular nasıl bir cezayla karşılaşacaklarını bilmelidir.

Karşılaşmada Boluspor taraftarı, küfürlü tezahürat yaparken, Boluspor oyuncusu Veysel Cihan, taraftarları uyarmış ve örnek bir futbolcu davranışı sergilemiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz.
Sahada ter döken oyuncuların işi sahada dürüst ve terbiyeli şekilde mücadele etmektir. Emre Toraman hem de takımı öndeyken çirkin yüzünü göstermiş ve ayıp diye geçiştirilemeyecek bir ahlaksızlık yapmıştır.
Emre Toraman’la ilgili alınacak kararların takipçisi olup, gerekirse hukuki olarak hak arayacağımızı kamuoyuna duyurmak isteriz.
 
 
Boluspor maçının 90 dakikasına bakıldığında, son derece ağır saha şartlarında bir karşılaşma oynadık. Buzla kaplı zeminde futbolcular hem rakip, hem de saha şartlarıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Bu tür sahalarda bireysel hata yapan takım maç kaybedecekti, o hataları Giresunspor olarak biz yaptık ve önemli bir maçı kaybettik.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.