Giresun cephesi mutlu mu, mutlu!..

20/01/2012
20
OCA
2012

Giresunspor sonunda TFF’deki transfer yasağını kaldırdı.

Ferhat Abidinoğlu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, gerek İstanbul’da gerekse de Giresun’da yürüttüğü geniş kapsamlı bir çalışmanın ardından TFF’de transfer yasağını kaldırdı.

MÜJDEYİ CİNDEMİR VERDİ

Giresunspor’da kapalı olan transfer tahtasının açıldığı müjdesini ise Çotanakların Başkan Yardımcısı Cengiz Cindemir verdi.

Cindemir yaptığı açıklamada; ‘Yönetim Kurulumuzun üstün çaba ve gayretiyle TFF’deki yasağı kaldırmış bulunmaktayız. Bir süre önce anlaşmaya vardığımız oyuncular Boluspor maçında sahada olabilecekler’ dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yardımcısı Cengiz Cindemir ayrıca TFF’deki transfer yasağının kaldırılması ve tahtanın açılması hususunda AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli başta olmak üzere Vali sayın Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı sayın Kerim Aksu ve birçok kişiden yardım gördüklerini ifade ederken; ‘Bu yasağın kaldırılmasında emekleri bulunan herkese teşekkür ederiz’ dedi.

Öte yandan Banahene Osie, Yunus Akman ve Fenerbahçe’den kiralanan İsmail ve Berkay’ın lisans işlemlerinin tamamlandıktan sonra bu futbolcuların kritik Boluspor maçında takımdaki yerlerini alabilecek.

Kaynak: spor28.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.