GERİDEN GELDİK, İYİ GELDİK (3-1)

14/01/2023
14
OCA
2023

Spor Toto 1. ligin 19. haftasında Boluspor sahasında konuk ettiği Manisa FK'yı 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 yenerek ikinci yarıya muhteşem bir başlangıç yaptı. Ekibimiz bu galibiyet ile puanını 33 yapmayı başardı.

Boluspor sahaya Çağlar, Tugay, Eray, Bregu, Onur, Hakan, Balde, Burak, Bülent, Melih, Posmac onbiri ile başladı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yeni transferlere ilk onbirde şans vermezken ekibimiz idela onbirine yakın bir kadro ile sahada yer aldı. Maça tutuk başlayan ekibimiz ilk devrede fazla etkili olamazken konuk ekip 32. dakikada penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanan kırmızı beyazlılar ilk devrenin uzatma bölümlerinde serbest vuruştan Posmac'ın kafa golü ile soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti. 

KYAMBA VE DİNO FARKI

Mücadelenin ikinci yarısında Dino ve Kyamba ile başlayan Boluspor ilk devrenin aksine oldukça etkili başladı. 51. dakikada Bregu, 54. dakikada yeni transfer Dino ile iki gol bulan ekibimiz maçı 3-1'e taşımayı başardı. Skor avantajını eline geçiren kırmızı beyazlılar kalan bölümlerde daha kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Manisa FK yarı sahamızda daha fazla gözüksede Boluspor rakibine skoru azaltma şansı vermedi ve mücadeleyi 3-1 kazandı. 

PLAY-OF POTASINA GİRDİK

Bu sonuçla Boluspor puanını 33 yaparken, Manisa FK ile arasındaki puan farkını 5'e çıkarttı. Kırmızı beyazlılar kritik haftada kazandığı 3 puanla yeniden play-of potasına girdi.   

İŞTE MAÇIN GOLLERİ; 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.