GEREDESPOR VE ALADAĞSPOR'DAN ANLAMLI ORGANİZASYON

02/03/2023
02
MAR
2023

06 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası ara verilen Bolu Amatör Küme Play-Off maçları pazar günü başlayacak. Günün ilk maçında karşılaşacak olan Geredespor ve Aladağspor birlikte yapacakları organizasyonla "Yaraları birlikte saracaklar"

İki kulübün başkanı maç öncesi yaptıkları açıklamalarda dostluk mesajları verirken, maç öncesi Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu tüm sporseverleri bu maça davetti. Uslu maç öncesi yanlarında getirdikleri oyuncakları depremzede çocuklar için bölgeye göndereceklerini belirterek “Taraftarımızı ve Bolu’da bulunan tüm sporseverleri bu kampanyaya davet ediyorum. Pazar günü güzel bir organizasyona imza atalım” dedi.

"BİZDE VARIZ"

Aladağspor kulübü başkanı Tahir Çetin ise deprem nedeniyle evsiz kalan ve ihtiyaç sahibi çocuklar için “Bizde Geredespor’un başlatmış olduğu bu organizasyon ile depremzede çocuklarımız için atkı, bere, eldivenlerle birlikte oyuncakları bölgeye göndemek için taraftarımızla hazırlık yapıyor, bu kampanyaya katılmak istiyoruz” dedi. 

DOSLTUK MESAJLARI

İki takımın taraftarlarına ve sporseverlere çağrıda bulunan başkanalar Celal Uslu ve Tahir Çetin maç öncesi hem yardım çağrısı yaptılar, hem de dostluk mesajları verdiler.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.