Genel kaptanlık aktifleşecek

13/12/2011
13
ARA
2011

Kırmızı beyazlı ekipte sezon başı rafa kaldırılan Genel Kaptanlık ikinci devre yeniden faaliyete geçiyor. Başkan Necip Çarıkçı Köroğlu Televizyonunda katıldığı programda son gelişmeleri canlı canlı aktarırken, ikinci yarıda Genel Kaptanlık görevinin aktifleştirileceğini Osman Gürsoy'un bu görevi yürüteceğini açıkladı. 


Karşıyaka maçının ardından yaşanan hızlı gelişmeler Boluspor camiasında baş döndürürken, teknik direktör Cihat Arslan'ın ayrılması sonrası, kırmızı beyazlı ekipte bu yaşananları başkan Necip Çarıkçı katıldığı televizyon programında açıkladı. Çarıkçı canlı yayında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunurken programı sunan Köroğlu TV spor Müdürü Mustafa Özkan'ın "Genel Kaptanlık geri mi geliyor?" sorusununa "Evet" yanıtını verdi. Başkan Çarıkçı bu konuda istedikleri verimi alamadıklarını, bu yüzden Genel Kaptanlık görevinin yeniden faaliyete geçeceğini belirtti. Çarıkçı Osman Gürsoy'un önceki yıllarda olduğu gibi bu görevi yine başarı ile sürdüreceğine inandığını, kendisini ikna etmeye çalıştıklarını belirtti. 

 

Kazım Kırcı devam ediyor 

Boluspor'da yine sezon başında göreve getirilen Genel Menejer Kazım Kırcı'nın ise görevine aynen devam edeceğini, Kırcı'nın hem teknik heyet, hem de Genel Kaptan'la birlikte çalışacağını belirti. Çarıkçı Menejer Kazım Kırcı'nın bu görevi oldukça iyi sürdürdüğünü, bu anlamda Boluspor'un çok kazancı olduğunu sözlerine ekledi.   

 

İşte Boluspor'da günün manşetleri

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.