Genel Kaptan Semercioğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

08/12/2013
08
ARA
2013

Boluspor Basketbol takıma yoluna doludizgin devam ediyor. Kırmızı beyazlılar kendi sahasında oynadığı maçta Turgut Özal Üniversitesi’ni 81-71 yenerek liderliğini sürdürdü. Zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Basketbol Takımı Genel Kaptanı Semercioğlu; “Zor bir galibiyet aldık ama daha rahat bir galibiyet alabilirdik diye düşünüyorum. Sahada mücadele eden, forma giyen giymeyen tüm oyuncularımızı kutluyorum.”dedi.

"Oyuncularımızı kutluyorum"

“Zor olmaması gereken bir maçtı. Kendimiz zora soktuk maçı. Her ne kadar zora soksak ta geri dönmesini bildik ve maçı kazandık. Hakem yönetimi çok kötüydü ve bu liglerde böyle. Bunları bilerek mücadele etmemiz lazım. Hakemlerden ziyade sahaya odaklanmamız lazım. Bunu yaptığımız zamanda zaten takımımız rakip potada sayılar buldu. Zor bir galibiyet aldık ama daha rahat bir galibiyet alabilirdik diye düşünüyorum. Sahada mücadele eden, forma giyen giymeyen tüm oyuncularımızı kutluyorum.”

"Destek verenlere teşekkür"

Öncelikle tribünde bizleri destekleyen eski başkanlarımızdan sayın Emin Semercioğlu ve sayın Necip Çarıkçı'ya Boluspor basketbol takımının yanında olduklarını görmek bizi mutlu etti. Yine bu şubeye önemli katkıları olan ve kurulmasında emekleri olan Fatih başkanımız zaten sezon başından beri her maçımızda yanımızda. Başkanımız Mehmet İnceayan bşk. Vekilimiz Cavit Demir, İsmail Semercioğlu da her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmadı.

 

"Hataları asgariye indireceğiz"

 

Maça gelince kazandığımız için mutluyuz, daha rahat kazanmayı bekliyordum ama olmadı. Sahada zaman zaman konsantrasyon sorunu yaşadık bunlar bu ligde bu seviyede oluyor koçumuzun da çabası bunları minimuma indirgemek.

 

"Hakemleri de yeneceğiz"

 

Hakemlere gelince; hakemlerin yönetimi adeta rezaletti ama yapacak bir şey yok. Sonuçta biz bu ligdeyiz bu ligin hakemleri bunlar.   Eğer hedefe oynayan bir takımsak bu maçlarda hakem faktörüne pek takılmadan sahada işimizi yapmamız gerekiyor. Sonuç olarak galibiyet galibiyettir oyuncularımızı koçumuz Atalay Gemen'i tebrik ediyorum.

 

"Düzce maçına herkesi bekliyoruz"

 

Ayrıca buradan bütün Bolu halkına sesleniyorum. Haftaya cumartesi günü saat 17:00'de&

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.