Gençlerbirliği'nde Boluspor mesaisi sürüyor!

10/01/2012
10
OCA
2012


Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında Boluspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan idman 40 dakika sürdü. Ligdeki Kardemir Karabükspor maçında oynayan futbolcular 20 dakikalık hafif koşunun ardından çalışmayı tamamladı. Diğer futbolcular ise yardımcı antrenör Bülent Kayıtken yönetiminde koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Yeni transferler Ersen Martin, Ergün Teber, Murat Duruer de bu çalışmada yer aldı.

Bu arada, teknik direktör Çapa'nın yardımcısı Eric Hellomens, A2 takımının Cebeci İnönü Stadı'nda Eskişehirspor ile yaptığı maçı izlediği için idmanda yer almadı.

Antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan Hurşut ve Mehmet Sedef'in yanı sıra sakatlıkları süren Aykut ve Azofeifa katılmadı. Bu futbolcular tesislerde tedavilerini yaptırdılar.

Gençlerbirliği, yarın saat 13.00'de yapacağı antrenmanın ardından saat 15.00'de karayoluyla Bolu'ya hareket edecek.

Bolu Atatürk Stadı'nda, 11 Ocak Çarşamba günü saat 13.00'de oynanacak maçı Mete Kalkavan yönetirken, yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Esat Sancaktar yapacak.

Öte yandan, Kardemir Karabükspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Hırvat stoper Ante Kulusiç, ligdeki Eskişehirspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.