GENÇ YÖNETİCİ KARİYER GÜNLERİNDE KONUŞTU

25/12/2018
25
ARA
2018

 Boluspor'un en genç yöneticisi olan aynı zamanda ilimizin parlayan yıldızı Narven Termal Kasabanın Genel Müdürlüğünü yapan Serdar Yıldız, öğrencilerin başarıya ulaşmaları için önce kendilerine güvenmelerini ve saygı duymaları gerektiğini söyledi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen Kariyer Günleri’nde öğrenciler iş dünyasında başarıya ulaşmış kişilerle bir araya geliyor. Bu defa okulun konferans salonunda turizm sektöründe başarıyı elde etmiş yönetici Narven Termal Kasaba Genel Müdürü Serdar Yıldız öğrencilere başarıya giden yolu tarif etti.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Ömer Özyurt, Müdür yardımcıları Doç. Dr. Hamdi Zenginbal ve Dr. Öğr. Görevlisi Muhsin Uğur Han’ın başkanlığında organize edilen kariyer Günleri’ne öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerle diyalog halinde iletişim kuran Serdar Yıldız kendi kariyer basamaklarından örnekler vererek, öğrencilere nasıl başarılı olacaklarını anlattı. Öğrencilere başarıya giden en büyük yolun kendilerinden vazgeçmemeleri, kendilerine saygı duymaları ve güvenmelerinden geçtiğini söyleyen Yıldız, Yönetici olarak başarı merdivenlerini tırmanmaya başlamadan önce 14 şirket kurduğunu ve bunlardan ikisini batırdığını belirterek “Bu eğitimi dünyanın hiçbir yerinde alamazsınız. Birinci adım sizsiniz. Asla vazgeçmeyin ve kendinize her zaman güvenin” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.