GENÇ OYUNCU PROFESYONEL OLUYOR

14/12/2014
14
ARA
2014

Boluspor alt yapısına büyük umutlarla transfer edilen ve Boluspor U16 takımının önemli oyuncularından olan Özgür Kazar profesyonel oluyor.

 

Gelecekte isminden çok söz ettirecek olan Özgür Kazar, önümüzdeki günlerde profesyonel imzayı atıyor. Birçok takımın takibinde olan Özgür Kazar için, Gençlerbirliği takımı transfer etmek için nabız yokluyor. Ancak genç oyuncu geçen sezonun başında bu teklifi kabul etmeyip “Ben Boluspor’da kalacağım” demişti.

 

Futbol becerisi ve benzerliği ile eski milli futbolcu Oğuz Çetin’e benzerliği ile dikkat çeken Özgür Kazar şimdiden bir çok futbol adamının radarına girmiş durumda. Oynadığı maçlarda attığı akıl dolu paslar ve goller ile kalitesini gösteren Özgür profesyonel futbolcu olmaya hazırlanıyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiler sonrasında, kırmızı beyazlı yönetim kurulu törenle genç oyuncuya imza attırmaya hazırlanıyor. Özgür Kazar ile uzun vadeli bir sözleşme imzalanması bekleniyor.

 

REKOR EMRE KILINÇ’TAYDI

2010 yılında Boluspor ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra Boluspor tarihinde en genç profesyonel futbolcu unvanı Emre Kılınç’ın elindeki en genç futbolcu unvanını da alacak olan Özgür Kazar, 15 yaşında profesyonelliğe adım atmış olacak.

 

PAMUK’DA İMZAYI ATIYOR

Alt yapıda bir diğer imzada Boluspor U21 takımında gerçekleşiyor. İki yıl önce kırmızı beyazlı alt yapıya transfer edilen forvet oyuncusu Fahri Eren Pamuk da profesyonelliğe adımını atmaya çalışıyor. İki yılda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.