Geldiler, yediler-içtiler oynamadan gittiler

07/01/2014
07
OCA
2014

2013-2014 sezonu başında Boluspor'a transfer edilen isimler tek tek gönderilmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekipte ilk yarının ortalarında başlayan yaprak dökümü son olarak gönderilen Onur Türk ile 5 oldu. Bu 5 isimin de sezon başında transfer edilen oyunculardan olması kırmızı beyazlı ekibin puan cetvelindeki yerinin aynası oldu.

Boluspor'da bu sezon yönetim hataları iyice ortaya çıkmaya başlarken, yarım devre bitmesine rağmen 3 defa yapılan kongre bunun bir başka örneği oldu. Sezon başında yapılan transferler adeta "Fos" çıkarken gönderilen 5 oyuncunun bir çoğu daha sahaya çıkmadan kırmızı beyazlı formaya veda ettiler. Ekibimizin bu ilk devrede en istikrarlı isimlerin önceki yıllardan alınan oyuncular olması ise dikkat çekiyor.

Kireçli çizgiyi geçemediler

Kırmızı beyazlı ekibe 2013-2014 sezonu  başında transfer edilen Sinan Kurumuş, Metin Depe, Onur Türk ve Gökhan Emreciksin neredeyse kireçli çizgiyi geçemeden gönderilen ilk isimler olurken, bir çok maçta forma giyen Fatih Şen'de gönderilen bir başka isim oldu. Boluspor'un gönderilen oyuncuların yerine 5-6 tane direk oynayabilecek ismi kadroya katması bekleniyor.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.