"GEÇMİŞTEN KORKUSU OLANLAR KONGREDE BENİ İBRA EDECEKTİR"

27/05/2022
27
MAY
2022

Boluspor eski Başkanı Abdullah Abat, 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Boluspor Kongresi ile ilgili paylaşımda bulundu. Abat sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Cumartesi günü yapılacak olan Kongrede kendi döneminin ibra edilmemesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Abat çevresine verdiği bilgi de “Abdestimden şüphem yok. Benim dönemim ibra edilmesin ki; Benden önceki yönetimlerin de yaptıkları, Boluspor’a verdiği zarar gün yüzüne çıksın” şeklinde konuştuğu belirtiliyor.

Boluspor eski Başkanı Abdullah Abat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile resti çekti. 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Boluspor Kongresi ile ilgili paylaşımda bulunan Abat, Kongrenin mali ve yönetimsel olarak ibra edilmemesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

Abat yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Cumartesi günü yapılacak Boluspor Kongresinin mali ve yönetimsel olarak ibra EDİLMEMESİ için elimden geleni yapacağımın bilinmesini isterim. İbra ettirmeye çalışan da şerefsizdir.”

Abat sosyal medya paylaşımının yanı sıra çevresine konuyla ilgili görüşlerini aktararak, “Benim dönemimle ilgili şüphem yok, sonuna kadar inceleme altına alabilirler. Ben ibra edilmesini istemiyorum ama ibra edeceklerini tahmin ediyorum. Çünkü incelemeler sonrası benden önceki yönetimlerin de yaptıkları ortaya çıkacak. Ve bunu istemeyecekler. O yüzden geçmişten korkusu olanlar Kongrede beni ibra edecektir diye düşünüyorum. Benim dönemimi ibra edecek olanlar benim gözümde Boluspor hainidir, şerefsizdir” dedi.

Bolu Takip

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.