GEÇ GELDİK, AMA İYİ GELDİK!... (0-2)

21/04/2022
21
NİS
2022

Boluspor 33 hafta maçında deplasmanda Eyüpspor'u 2-0 yenerek derin bir nefes aldı. Ekibimiz Gökhan Ve Berk'in golleri ile 7 hafta sonra kazanmasını bildi ve derin bir nefes aldı.

Spor Toto 1 . ligin 33. haftasında Boluspor Eyüpspor deplasmanında sahaya Selmani, Abdurrahim, Fethi, Tugay, Bregu, Gökhan, Roshi, Zahit, Emin, Abdurrahman, Balaj onbiri ile çıktı. Kulübede ise Rybka, Kaan, Eray, Hakan, Arda Şengül, Kasongo, Erdem, Arda Köksal, Bülent, Berk yer aldı. 

Kırmızı beyazlılar ilk yarıda Eyüpspor'a oranla etkili olan taraftı. Ekibimiz bu devrede 3-4 net pozisyona girerken Eyüpspor'un Boluspor kalesinde pozisyon üretemediği görüldü. Önceki maçlara göre daha üretken olan kırmızı beyazlılar girdiği pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına iki takım 0-0'lık eşitlikle gitti.  

İkinci yarının başında ev sahibi ekip üstün gibi gözüksede goller bu devrede Boluspor'dan geldi. Kırmızı beyazlı ekibimizde önce 64. dakikada Gökhan, uzatma bölümlerinde Berk'in ayağından bulduğu goller ile maçı 2-0 kazanmayı başardı. 

7 hafta sonra kaznaan kırmızı beyazlılar 38 puanla14. sıraya yükselerek derin bir nefes aldı. Ekibimiz Ümraniyespor ile 34. hafta maçında 24 Nisan pazar günü karşılaşacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.