GAZETECİLER KONGREYE GİDİYOR MERT MİNİSKER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

08/11/2022
08
KAS
2022

Bolu Gazeteciler Cemiyeti olağan kongresi 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Uzun yıllar medya sektöründe görev yapan Mert Minisker, kongre öncesi Bolu Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Basın sektöründe çalışan emekçilerin hak ettikleri yaşam standartları için mücadele edeceklerini belirten Mert Minisker, mesleki saygınlığı yeniden inşa edeceklerini söyledi.

13 Kasım’da yapılacak olan Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Kongre öncesinde adaylığını açıklayan Medya Bark Yapım ve www.tvbolu.com.tr’nin imtiyaz sahibi Mert Minisker, ilk hedeflerinin Bolu’da görev yapan basın mensuplarının çalışma ve yaşam standartlarını yükseltmek olduğunu ifade etti.

“STANDARTLARI YÜKSEK, DONANIMLI SAYGIN GAZETECİLER”

Mert Minisker, “İletişim fakültesi 3. sınıf öğrencisiyken stajyer olarak adım attığım medya sektöründe 20 yılı geride bıraktım. Uzun yıllar gerek memleketim Bolu’da gerekse ülkemizin farklı şehirlerinde medya alanında çalıştım. Bu yüzden sahada çalışan arkadaşlarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Yaklaşan kongremiz için güzel bir yönetim kurulu listesi oluşturduk. Tüm arkadaşlarımız birbirinden değerli ve mesleğe değer katan meslektaşlarımız. Ekip olabilmenin ve ekip çalışmasının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Tabii iyi bir ekip olduğumuzdan da eminiz. Yeni dönemde Bolu’da görev yapan basın mensuplarımızın, daha iyi koşullarda görev yapmaları için ciddi çalışmalar yürüteceğiz. Önceliğimiz gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ettikleri ekonomik seviyeye ulaşarak refah içerisinde mesleklerini icra etmeleri olacaktır. Özgür bir şekilde mesleğini icra edebilen basın mensuplarının, gazetecilik mesleğini yukarıya taşıyacağına ve toplum nezdindeki saygınlığının artacağına inanıyoruz.”

“PROJELER DEVAM EDECEK”

Bolu’da medya ile ilgili farklı bir çok projeyi hayata geçiren Mert Minisker, “Pandemi nedeni ile projelere ara vermiştik. Pandeminin bitmesiyle geçtiğimiz yıl projelere yeniden başladık. 2015 yılında hayata geçirdiğimiz ve Bolu Basın tarihinde ilk olan IVME Projesi ile 35 arkadaşımızı yurtdışına götürme fırsatımız olmuş, Belçika ve Almanya’da basın kuruluşlarını ziyaret etmiştik. İnşallah yine üyelerimizin bilgi donanım ve tecrübelerini artırmaya yönelik projelerimize devam edeceğiz.  Yurtiçi ve yurtdışı farklı projelerimiz hazır. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 45 iletişim öğrencisine mesleki eğitim verdik. Geleceğin basın mensuplarını da düşünmemiz gerektiğine inanıyorum. Tüm bu projelerin amacı, Bolu’daki basın sektörünü daha donanımlı daha gelişmiş, bir düzeye çıkarmak.” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.