Galatasaray Emre Kılınç için geliyor

04/06/2013
04
HAZ
2013

Yeni Yönetimin görev dağılımı yapmasının ardından Emre Kılınç transferi yeniden hareketleniyor. Geçtiğimiz gün görevi devralan Başkan Mehmet İnceayan'ı arayan Galatasaraylı yöneticiler, 'Emre'yi almaya geliyoruz' dediler.

Galatasaray Emre Kılınç peşini bırakmıyor. Transfer sezonun başlamasına günler kala sarı kırmızılıların inadı inat. Teknik Direktör Fatih Terim'in inatla olmasını istediği transfer için Galatasaray kulübü ilimize geliyor.

Boluspor'da Başkanlığa gelmesinin ardından kolları sıvayan Mehmet İnceayan, ilk resmi teklifi Emre Kılınç için aldı. Kırmızı-Beyazlı camiada yeni bir yapılanma için çalışmalara ekibi ile start veren İnceayan, ilk toplantısında Yönetici arkadaşlarına; 'Emre Kılınç için Galatasaray'ın, eski yönetime olduğu gibi bize de bir teklifleri oldu' dedi.

Emre Kılınç transferi ile ilgili yönetici arkadaşlarının tek tek fikirlerini alıp bir değerlendirme toplantısı yapan Mehmet İnceayan, 'Galatasaray bizden haber bekliyorlar' dedi. İnceayan konuşmasından sonra fikirlerini söyleyen yöneticiler, transferde Boluspor'un menfaatinin öncelik olması yönünde fikirlerini ilettiler. Galatasaraylı yöneticiler şuan yolda olup gün içerisinde Boluspor yönetimi ile görüşecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.