FUTBOLU BİLMEM DE, 3 PUAN PEK GÜZEL!

04/09/2022
04
EYL
2022

Bolusporumuz bugün saat 16.30’da İstanbul’da Pendikspor Stadında sezona güçlü bir kadro kurarak üst sıraları hedefleyen Pendiskspor ile karşılaştı. Ekibimiz attığı tek golle maçı 1-0 kazanmayı başardı.

Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar karşılaşmaya Boluspor; Çağlar, Tugay, Naby, Onur, Landel, Hakan, Balde, Gökhan Alsan, Furkan, Bülent ve Melih on biriyle başladı.

Rakip Pendikspor Tenkik Direktörü Osman Özköylü ise ise sahaya; Burak, Erdem, Murat, Hasan, Erhan, Enes, Muhammed, Regattin, Gökcan, Kappel ve Görkem on biriyle sahaya çıktı.

Karşılaşmada hakem olarak Alper Akarsu düdük çalarken yardımcılıklarını; Abdullah Uğur Sarı ve Özcan Sultanoğlu yaptı. Karşılaşmada ise 4. Hakemi Süleyman Bahadır, VAR’da Kutluhan Bilgiç, AVAR’da da Özgür Yankaya görev aldılar.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takım da kontrollü oynamayı tercih ederek, karşılaşmanın ilk önemli atakları rakip Pendikspordan Murat ve Görkem ile geldi. Her iki pozisyonda da kalecimiz Çağlar atakları engelledi.

Dakika 12: Pendikspor rakip savunmasının arkasına Gökhan Asan tarafından atılan topta Melih topla buluştu. Kaleci Burak’ın da önde olduğunu gören Melih’in vuruşunda top boş kale yerine auta çıktı.

Dakika 24: Oyuncumuz Balde sarı kart gördü.

GOL…GOL…GOL…GOL…GOL…

 

 

Dakika 29; Gelişen atağımızda Gökhan Asan’ın ceza sahası dışında vurduğu şut kaleci Burak’tan döndü. Burak’tan dönen topu Landel kafa ile topu ağlara gönderdi. Ofsayt incelemesi sonrası maçın orta hakemi Alperen Akarsu orta noktayı gösterdi ve karşılaşmada 1-0 öne geçtik.

Başkanlar tribünde yanyana

Karşılaşmada Boluspor taraftarları kendilerine ayrılan tribünü doldururken, karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren sürekli tezahüratlarıyla takıma destek oldular.

Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da tribünde yan yana oturarak müsabakayı izlediler.

İlk yarı sona erdi 0-1

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi ve uzatma dakikalarında başka da gol olmayınca takımımız ilk yarıyı 29’ncu dakikada Landel’in kafasından bulduğu gol ile 1-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Karşılaşmaya her iki takım da mücadeleye başladıkları ilk on birlerle saha çıktılar. Karşılaşmaya takımımız başlarken, ilk saniyelerde Balde’nin vuruşu auta çıktı.

Dakika 49: Görkem’in sağ kanatta çıktığı atağı köşe çizgisinin önünde yaptığı faulle kesen Gökhan Alsan sarı kart gördü.

İki oyuncu birden değiştirdik

Dakika 62: Sarı kartlı Balde’nin yerine Ozan, Furkan’ın yerine de Bregu bu dakikada takımımızda oyuna girdi. 

Teknik Adamlardan oyuna müdahale

Dakika 66: Takımımızı ani atağa çıkaran oyuncumuz Landel’i, rakip oyuncu Muhammed düşürdü ve sarı kart gördü.

Dakika 70: Rakip takımda Hasan Kılıç, Enes’in yerine oyuna girerken Nikolıc de Kapel’in yerine oyuna girdi. Takımımızda da Burak Asan da Melih’in yerine oyuna girdi.

Özköylü’den iki değişiklik

Dakika 74: Rakip takımın Teknik Direktörü iki oyuncu alarak oyuna müdahalede bulundu.  Ugrai oyuna giriyor, Görkem çıktı ve Oltan Karakullukçu da Muhammed’in yerine oyuna girdi.

Eray Atasever oyuna girdi

Dakika 87: Teknik Direktörümüz oyuna bir müdahalede daha bulunarak Gökhan Alsan’ın yerine Eray Atasever’i oyuna aldı. Böylelikle takımımız 4’ncü oyuncu değişikliğini yaptı.

Oyuna 5 dakika ilave edildi.

Dakika 90: Pendikspor’da Regattin’in yerine oyuna Samet girdi. Ve böylelikle rakip takım son değişikliğini yaptı.

Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

Maç 1-0 üstünlüğümüzle sona erdi

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında da her iki takımda gol bulamayınca maç 1-0 üstünlüğümüzle sona erdi. 

İkinci yarıda Pendikspor’un adeta kalemizi ablukaya aldığı maçta zaman zaman uzun toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştık. 

Bu sonuçla puanımızı 4’ten 7’ye çıkararak, 12’nci sırada başladığımız haftada bugün alınan sonuçla maç fazlasıyla 3’ncü sıraya kadar yükseldik.

Takımımız haftaya kendi evinde Göztespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.