FUTBOLCUNUN TRİBÜNE FORMA ASMASI NEDİR YA!

28/03/2023
28
MAR
2023

Samsunsporlu futbolcular mücadele sonunda boş tribünlere çıkarak forma asmak isteyince ortalık karıştı. Bu harekete haklı olarak başkan Savaş Abak önderliğinde diğer yöneticiler de tepki gösterdi.

Spor Toto 1. Lig’de lider Samsunspor geldiği deplasmanda Boluspor’u 5-1 mağlup ederken maç sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. Maç sonrası Samsunspor’lu futbolcular taraftarı olmayan misafir takım tribünlerine çıkarak formalarını tellere asmaya çalışınca devreye Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yöneticiler girdi. 

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ile Samsunspor’lu futbolcular arasında yaşanan arbedenin devamında Boluspor’lu taraftarlar da VIP tribününde bulunan Samsunspor’lu yöneticiler arasında kavga çıktı. Uzun süreli meydana gelen olaylara çevik kuvvet, spor şubesi ve trafik ekipleri saha içerisinde önlemeye çalışırken olaylar stadyum dışına da taştı.

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri misafir takım tribününün önünde sevinç gösterisi yapan Samsunspor’lu futbolcuları soyunma odasına gönderdi. Stadyum dışında yaşanan olaylara güvenlik müdahale etti. 

 

3 yorum yapılmış

  • Mertmertolu 28 Mart 2023 • 18:45

    Boluspor taraftarını çok üzüyor.takım mağlup olur ama 5 gol de yenmez.bu üç defa oldu.bu kart yiyenlere ceza kesilmesi lazım.hakanın yerine bundan sonraki maçlarda m.zahit oynamalı.

  • Birol 29 Mart 2023 • 01:46

    SAMSUN SPOR Taraftarı neden alınmadı

  • Muratzcan 29 Mart 2023 • 13:54

    İşte samsunspor çirkefliği sakaryaspor maçında yaptıkları bolu maçında yaptıkları ondansonra samsun haklı samsun nerede iseyaramayan topçu varsa toplamış zeki yavru emekli kovulmuş topçu mesala nerede çirkef nerde samsunda neymiş centilmenlik bırakın heryerde cirkefliginizi göstermeyin adamlığı oynayın millet alkislasin ama nerede samsun küçük samsun

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.