FUTBOL AİLESİNİN YARDIM KAMPANYASINA KAYITSIZ KALMADI

02/03/2023
02
MAR
2023

Boluspor sezon başından bu yana tüm zorlukları yaşarken, yaşanan deprem sonrası kırmızı beyazlı ekibimiz bölgeye yardımlarını da eksik etmiyor. Başkan Savaş Abak en son TFF'nin düzenlediği omuz omuza kampanyasına 1 milyon TL yardım yaparak hem Bolu hem de Boluspor adını tüm spor kanallarından milyonların duyacağı şekilde duyurdu.

Kırmızı beyazlı kulübe bugüne kadar büyük kuruluşlardan ciddi bir destek gelmezken, verilen sözlerde hiç tutulmadı. Tüm zorluklara rağmen Boluspor'u ayakta tutmaya çalışan başkan Savaş Abak ve yönetimi TFF'nin deprem bölgesi için düzenlediği yardım kampanyasına 1 Milyon TL yardım  yaparak yine göğsümüzü kabarttılar. 

MİLYONLAR İZLERKEN BOLU VE BOLUSPOR

Bolu Belediyesinden bu güne kadar 1 lira destek alamayan, büyük kuruluşların ve firmaların adeta sırtını çevirdiği Boluspor'un yardımı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'ın aradığını ve kampanyaya 1 milyon lira ile destek vereceğini milyonların izlediği spor kanallarının yaptığı ortak yayında söyledi.

DUYARSIZ KALMADI

Depremin ilk anından itibaren gerek Yönetim Kurulu Üyeleriyle gerekse de şirketi aracılığyla deprem bölgesine çok ciddi yardımlarda bulunan Başkan Savaş Abak, bu bağışıyla “Omuz Omuza” kampanyasına da duyarsız kalmamış oldu.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.