FUTBOL AİLESİ OMUZ OMUZA VERDİ

02/03/2023
02
MAR
2023

Depremzedeler için Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu işbirliği ile organize edilen 'Omuza Omuza' yardım kampanyasında toplam 845 milyon TL bağış toplandı. Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak  TFF başkanı Mehmet Büyükekşi aracılığı ile geceye 1 Milyon TL yardımda bulunduklarını belirtti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığının paydaşlığını üstlendiği tarihi canlı yayın A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'ta ekranlara geldi. Saat 20.00'de başlayan ve 01.20'a kadar devam eden ortak yayında Türk futbol ailesinin önde gelen yöneticileri, teknik adamları, futbolcuları ve diğer üyeleri depremzedeler için telefon başına geçip bağış topladı.

Yayında ayrıca, Ruud Gullit, Arsene Wenger, Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Gheorghe Hagi ve Alex de Souza gibi dünya futboluna damga vuran efsane isimlerin de yardım çağrısı yaptıkları mesajları yayınlandı.

Omuz Omuza kampanyası bununla sınırlı kalmayacak, 15 Haziran'a kadar özel maçlarla ve çeşitli organizasyonlarla sürecek. Böylece toplanacak para depremzedelerin barınma ihtiyaçları için harcanacak.

TOPLANAN RAKAM 845.7 MİLYON TL

Ortak yayın sonunda kampanyadan elde edilen bağış miktarı 845,7 milyon TL oldu.

SAVAŞ BAŞKANDAN 1 MİLYON TL

Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak  TFF başkanı Mehmet Büyükekşi aracılığı ile geceye 1 Milyon TL yardımda bulunduklarını belirtti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi "Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'ın aradığını ve kampanyaya 1 milyon lira ile destek vereceğini" söyledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.