FUAT HOCADAN ALTINORDU MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMA

12/04/2017
12
NİS
2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 28’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fuat Çapa, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.
Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, ligin sonunda ilk 6’da kendilerine yer bulacaklarını ifade ederek; “Yine söylüyoruz. Biz ilk 6 içinde olacağız. Bu beş mi olur, altı mı olur, dört mü olur, üç mü olur, iki mi olur onu 7 hafta sonunda hep birlikte göreceğiz. Bizim şu anda ilk 6 içinde olan rakiplerden hiçbir eksiğimiz yok” dedi.

“HERKESİN MUTLU OLDUĞU BİR ORTAM OLUŞTU”

Kırmızı beyazlılarda, son 3 haftada alınan galibiyetlerin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Çapa; “Son 3 hafta sonuç olarak gayet iyi. Herkesin mutlu olduğu bir ortam oluştu şu anda. Ama bundan öncesi de çok kötü değildi. İkinci devre Samsunspor maçı harici kötü değildik. Ama sonuca yansıtamadık. Son 3 haftada hem güzel oyun hem de sonuç bizi mutlu etti. Son oynamış olduğumuz karşılaşmada bizim bundan sonraki süreçteki neler yapabileceğimizi gösterdi. Çok mu iyiydi, çok iyi değildi ama bu lig seviyesi üstünde bir karşılaşma oldu. Özellikle bizim adımıza, hem top bizdeyken hem de rakipteyken o geçişleri de çok iyi değerlendirdik. Takım halinde hareket etmeyi çok iyi uygulamaya başladık. Sahada birbiri için oynayan birbiri için mücadele eden bir takım görüntüsü var. Bu da bizi mutlu etti, gelecek için umutlandırdı. 7 hafta var. 7 hafta sonunda şu andaki görüntünün olmayacağı kesin. Her hafta sürpriz sonuçlar oluyor. Ama biz 7 haftanın 4’ünü iç sahada oynayacağız. 3 tanesini deplasmanda oynayacağız. Son 4 karşılaşmanın 3’ünü içeride, 1’ini içeride oynayacağız. Bu bizim adımıza fikstür olarak avantajlı gözüküyor. Ama bunu da sonuca dönüştürmek çok çok önemli. 7 haftalık bakmaktan ziyade, maçlara hafta hafta bakmak zorundayız. Önümüzde çok önemli bir Altınordu maçımız var. İlk karşılaşmadan sonra da söylemiştim. Bana göre ligin iyi sistematik oynayan takımlarından bir tanesi. Rakip kim olursa olsun sahaya aynı yapıyla çıkan bir takım var. Ama biz kendi oyununu oynamaya çalışan bir Boluspor oluşturmaya çalıştık. Bu da son haftalarda bariz bir şekilde belli olmaya başladı” ifadelerine yer verdi.

“BU KARŞILAŞMAYI 2 AMAÇLI YAPIYORUZ”

Takımın, Cuma günü U21 takımıyla bir hazırlık maçı oynayacağını dile getiren Çapa; “Cuma günü U21 takımıyla Stadyumda saat 16.00’da bir hazırlık maçı oynayacağız. Maça gelmek isteyen taraftarlarımız genç oyuncularımızı görmüş olacak hem de takımımızın son durumunu görecekler. Bu karşılaşmayı 2 amaçlı yapıyoruz. 1’incisi oradaki arkadaşlarımızı görme amaçlı açısından, 2’incisi de kendi takımımızda hafta sonu maç olmayacağı için oyuncuların maç performansından geri düşmemesi için böyle bir karar aldık. Ondan sonrada tabiî ki esas olan Çarşamba günü oynayacağımız Altınordu karşılaşması” şeklinde konuştu.

 “ŞU AN KREDİSİZ OYNUYORUZ”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.