FUAT HOCA "HEDEFE GÖRE OYUNCU ALINACAK" DEDİ

24/12/2016
24
ARA
2016

Boluspor, TFF 1’inci ligin ilk yarısının son maçında kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’a 5-1 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa; “Eğer ilk 2'ye oynamak istiyorsak ona göre takviyelerimizi yapmak zorundayız. İlk 6'da oynamak istiyorsak ona göre takviyeler yapmamız gerekiyor. Takviye yapmayacaksak da biz elimizdeki kadro ile en iyisini yapacağız” dedi.

“KİMSENİN MÜCADELE ETMEME HAKKI YOK”

Sözlerine karşılaşmayı değerlendirerek başlayan Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa şöyle konuştu: “Sezon başından bu yana vermiş olduğumuz bir emek var. Bu sonuç ile karşınızda oturmak istemezdim. Ama bazı neticeleri daha önceden göremiyorsunuz. Bugün karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Hafta içerisinde serum yiyen iki oyuncumuz vardı. Erdi ve Andre bugün iğneyle sahaya çıktılar. Bundan dolayı sıkıntı olacağını tahmin ediyorduk. Ama skorun bu şekilde olacağını ve ilk yarıdaki oyunun böyle olacağını tahmin etmiyorduk. Kötü oynayabilirsiniz ama kimsenin mücadele etmeme hakkı yok. Bu sahada kısa paslarla çıkmaya çalışırsanız sıkıntı yaşarsınız. Rakipte bunu iyi değerlendirdi. Mümkün olduğu kadar bizim alanımıza oynamaya çalıştılar. Biz ise kazandığımız topları kısa kısa oynamaya çalıştık. 4-1'den sonra devre arasında oyuncularımıza bazı konuşmalar yaptık. Eğer ikinci yarıda 4-2'yi yakalamış olsaydık maçın şekli biraz maç havasına dönerdi. Açıkçası o pozisyonları kaçırdıktan sonra maç havası ve kimsenin maçı çevirme inancı kalmadı. Bu bir gerçek.”

“KAPANMAYACAK BİR FARK DEĞİL”

2016-2017 sezonunun ilk devresini de değerlendiren Çapa; “İlk devreyi değerlendirecek olursak, ben ilk devreyi iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Sezon başında söylediğimiz gibi bu sezon altyapıyı yapıp, bundan sonraki sezonlarda hedefi olan takımlar arasında olmak istiyoruz demiştik. Bu açıdan gayet iyiyiz çünkü lider ile aramızda 4 puan fark var. Kapanmayacak bir fark değil. Sezon başında kadromuz yoktu. Ama şuanda elimizde çok fazla veri var.”

“YÖNETİMİN BELİRLEYECEĞİ HEDEF DOĞRULTUSUNDA BİZDE İKİNCİ DEVREYE HAZIRLANACAĞIZ”

İkinci yarı öncesi yönetime rapor sunacağını ve yönetimin kararı doğrultusunda yol haritası çizeceklerini sözlerine ekleyen Çapa; “Bundan sonra yönetimimizin belirleyeceği stratejiyi biz takip edeceğiz. Eğer ilk 2'ye oynamak istiyorsak ona göre takviyelerimizi yapmak zorundayız. İlk 6'da oynamak istiyorsak ona göre takviyeler yapmamız gerekiyor. Takviye yapmayacaksak da biz elimizdeki kadro ile en iyisini yapacağız. Bu bir gerçek. Bizimle rekabet içerisinde olan takımlara baktığımızda ligin ilk devre sürprizi biz ve Evkur Yeni Malatyaspor. Ama şunu gördük, her iki takımda da iki oyuncu eksik olduğu zaman sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Biz raporlarımızı hazırladık. Yönetimimize vereceğiz. Yönetimin belirleyeceği hedef doğrultusunda bizde ikinci devreye hazırlanacağız.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.