FUAT ÇAPA BOLUSPOR'DA KALACAK MI?

19/04/2017
19
NİS
2017

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’un teknik direktörü Fuat Çapa, hedefleri ve planlamaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayan Çapa, Play-Off’ta yer almak istediklerini söyledi ve geleceği hakkında da açıklama yaptı.

Fuat Çapa’nın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Samsunspor maçı dışında kötü oynadığımızı düşünmüyorum”

Ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlayamamıştık. Bizim açımızdan bazı sıkıntılar vardı. İlk devre sürekli oynayan arkadaşlarımızın sakatlığı, bize devre arası katılan arkadaşlarımızın katılamaması bizi sıkıntılı bir sürece soktu. Samsunspor maçı dışında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Son haftalarda ise istediğimiz seviyede oyun ve skor olarak sonuçlar alınca camiadaki beklentiler üst düzeye çıktı.

Boluspor’un hedefi hakkında…

Hedefimiz Play-Off’ta yer almak. Her hafta değişik senaryolar yazılabilecek bir döneme girdik. Bundan 3 hafta önce adımız Play-Off ile anılmıyordu. Şu anda ise anılıyor. Önümüzdeki Pazar gününden itibaren ilk 6’ya oynayan takım sayısı 7 olacaktır. Öyle zannediyorum. Son haftalara kadar zevkli maçlar olacaktır. 31 ve 32. Hafta maçları kırılma maçları olacaktır. İlk 6’da oynayan takımlar hep birbiriyle oynayacak. Puan kaybı yaşayanlar olacak. Şampiyon olan takım belki 60 puan barajını aşabilir. İkinci olacak takımın ise 60 puan barajının altında olacağını tahmin ediyorum.

Fuat Çapa takımda kalacak mı?

Biz buraya belirli bir proje için geldik. Bu projeyi de zaman zaman sıkıntılı bir süreç yaşasak da doğru şekilde gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Her takımın yaşayabileceği sıkıntılar yaşadık. Hem bizim hem de yönetimimizin projeye inanması önemli. Gelecek ile ilgili Türkiye’de çok fazla bir şey konuşamazsınız. Çünkü 2 hafta sonra neler olacağı belli olmaz. Fakat; bize şu ana kadar yansıyan herhangi bir olumsuzluk yok.

Kaynak: Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.