"Formayı kim hak ediyorsa o giyecek"

29/06/2013
29
HAZ
2013

Boluspor’un Teknik Direktörü Ali Beykoz, “Bu kadronun içerisindeki sezon planlamasında en az 6 tane altyapı oyuncumun A takımda kalmasını istiyorum. Bu formayı kim hak ediyorsa o giyecek” dedi. 

      Kulüp binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ali Beykoz, “Eğer yapılacaksa 1-2 transfer daha yapılır. Gençler ve A takım oyuncuları birbirleriyle buluşacak olursa, bu oyuncuları da tekrar kiralık gönderme şansım olabilir. Ama bunun bilinmesini istiyorum. Bu kadronun içerisinde sezon planlamasında en az 6 tane altyapı oyuncumun A takıda kalmasını istiyorum. Bu formayı kim hak ediyorsa o giyecek. Yönetim kurulu, transfer komitesi ve bizim raporlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen seneki periyoda bakıldığı zaman, çok değerli oyuncular geldi” diye konuştu.


Galatasaray’a transfer olan ve daha sonra transferinden vazgeçilince Boluspor’a geri dönen genç oyuncu Emre Kılınç’la konuştuğunu söyleyen Beykoz, “Emre ile konuştum. Emre’ye tek söylediğim şu; ‘Ne mutlu sana ki Galatasaray’ın ve Türkiye’nin büyük takımlarının gündemine girdin. Bu bizim kulübümüzü de mutlu etmiştir. Galatasaray’a gidememen seni üzmesin, onurlandırsın. Demek ki bu kapı mutlaka sana bir gün açılacaktır. O senin elindedir’ dedim. Emre de, ‘Bugün adım geçiyorsa yarın formasını da giyebilirim’ dedi. Ben de ‘Boluspor forman hazır. Taşıyacaksan giy’ dedim” ifadelerini kullandı.


Sözleşmesi devam eden golcü oyuncu Serge Djiehoua’nın hala Boluspor’un futbolcusu olduğunu ancak daha golcü bir isimle çalışmak istediklerini söyleyen Ali Beykoz, şöyle devam etti;
“Şuan bir tane yabancı oyuncu hakkımız saklı duruyor. Djiehoua Boluspor’un sözleşmeli oyuncusudur. Bu yabancı oyuncu kontenjanına da yabancı oyuncu düşünüyoruz. Kendisiyle bugün konuştuk. Kendisini kulüp bekliyor. Görüşme yapması gerekiyor. Tüm yıl boyunca gönülden oynamıştır. Her şeyini ortaya koymaya çalışmıştır ama genel anlamda o sıkıntıyı yaşadık. Bizim golcü bir oyuncuyla birlikte olmamız gerekiyor.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.