FLAŞ HABER...İşte bu isim ses getirir...

19/06/2013
19
HAZ
2013

Hedefini ilk 6 olarak belirleyen ve kaliteli bir kadro kurmaya çalışan yönetim, yeni bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bolu Şampiyon Gazetesinin haberine göre transfer komitesi, ligin tanınan golcülerinden Abdulkadir Özgen’le söz kesmeye hazırlanıyor. 

 

Son 5 yılda transfere milyonlarca para harcayan ancak kadrosuna kattığı oyunculardan istediği verimi alamayan Boluspor, yeni sezonda aynı hataları yaşamamak için işi sıkı tutuyor. Kulübün yeni başkanı Mehmet İnceayan, transfer komitesiyle yaptığı görüşmeler neticesinde ligin kaliteli isimlerini takımda toplamaya çalışırken, haber merkezimizin ulaştığı yeni isim bomba etkisi yarattı. Edinilen bilgiye göre, kırmızı beyazlı yönetim, geçen yıl Samsunspor forması giyen golcü oyuncu Abdulkadir Özgen’i kadrosuna katacak.   

Bolu’ya gelecek 

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor ile üç yıllık sözleşmesi bulunan ve geçen yıl kiralık olarak Samsunspor forması giyen Abdulkadir’e yeni sezon öncesi PTT 1.Liginden birçok takım talip oldu. Hemen devreye giren Boluspor transfer komitesi golcü oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Önümüzdeki günlerde Bolu’ya gelecek olan tecrübeli golcü, Başkan Mehmet İnceayan ve transfer komitesi üyeleriyle masaya oturacak. Fiyatta anlaşma sağlanırsa Abdulkadir Özgen bu sezon gollerini Boluspor için atacak.

Kaynak: Murat Çelik / Bolu Şampiyon Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.