FİLM GİBİ MAÇTA KAZANAN ALTINORDU OLDU

24/12/2021
24
ARA
2021

Spor Toto 1. ligin 18. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Boluspor İzmir'de Altınordu'ya konuk oldu. İlk yarısı 1-1 sona eren maçta ekibimiz ikinci yarıda sahada 10 kişi kalmasına rağmen 1 penaltıdan yararlanamayınca uzatmada gelen gole engel olamadı ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Ligde son iki maçını kazanarak çıkış yakalayan Altınordu deplasmanında ekibimiz Boluspor sahaya Selmani, Fethi, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Emin, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk onbiri ile çıktı. 

Maçın ilk yarısında ev sahibi ekip Altınordu Ahmet Dereli ile 23. dakikada 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla iki takımında etkili olduğu bu devrede Boluspor 45+1'de Berk ile cevap verdi ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti. 

Mücadelenin ikinci yarısının başında Boluspor'da Hakan Bilgiç kırmızı kartla oyun dışında kalarak ekibimiz 51. dakikadan sonra sahada 10 kişi kaldı. Bu pozisyondan 4 dakika sonra kazanılan penaltıyı Bregu Boluspor adına gole çeviremezken maçta son sözü Ahmet İlhan 90+4'de söyledi ve Altınordu mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi.

Bu sonuçla Boluspor 21 puanda kalırken, Altınordu önemli 3 puanı hanesine yazdırarak, Boluspor'un 1 puan üstüne çıkmayı başardı.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.