FİLENİN SULTANLARI LİGE "BARUT" GİBİ BAŞLADI

11/10/2020
11
EKİ
2020

TVF kadınlar 1. liginde bu sezon hedefini Sultanlar ligi olarak belirleyen kadrosunu ona göre güçlendiren Bolu Belediyespor'da başkan Sinan Barut'un ekibi lige deplasman galibiyeti ve net bir skorla başladı.

2020-2021 sezonunda Sigorta Shop TVF Kadınlar 1.Lig’inde mücadele edecek olan temsilcimiz ligin ilk maçında Turkuaz Seramik Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı.

Bolu’nun Sultanları ligin ilk maçını 3-0’lık net bir skorla kazandı. Kayseri ekibine konuk olan temsilcimiz maçın ilk setinde üstünlüğünü sahaya yansıtarak 25-14’lük skorla ilk seti kazandı. İkinci setin ilk bölümünde çekişmeli geçen mücadeleyi Bolu’nun Sultanları setin son bölümde maça üstünlüğünü koydu ve 25-19’luk skorla ikinci seti de kazandı. Üçüncü sete üstün başlayan ve set boyunca üstünlüğünü koruyan temsilcimiz 25-16’lik skorla mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Salih Yergin yönetimindeki voleybol takımımız Sigorta Shop  TVF Kadınlar 1.Lig’in ikinci haftasında sahasında Merinos’u konuk edecek. Mücadele 18 Ekim Pazar günü 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

 
 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.