Ferhat ve Kenan'a abiler Veysel ve Orhan'dan uyarı

23/03/2012
23
MAR
2012

Boluspor’un Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına başladığı bugünkü antrenmanda, kırmızı beyazlıların golcü futbolcusu Ferhat Kiraz, antrenman sonunda topu alarak Kenan’la birlikte bir süre top oynarken takımın ağabeylerinden uyarı geldi.
                        
Bank Asya 1. Lig’de TKİ Tavşanlı Linyitspor’la kendi sahasında karşılaşacak olan Boluspor’da Ferhat Kiraz’a Beşiktaş karşısında alınan galibiyet yaramış olacak ki, bugün yapılan antrenmanda tecrübeli oyuncu topla oynamaya doyamadı. Beşiktaş maçında görev alan oyuncuların düz koşunun ardından, açma germe hareketleriyle bitirdiği antrenman Ferhat’ı kesmezken, tecrübeli oyuncu idman sonunda topu alarak artistik hareketler yaptı. Kupa maçında Beşiktaş’a attığı şık gol ile bir anda medyanın odak noktası olan golcü futbolcu, daha da iyilerini yapacağının sinyallerini dün yapılan antrenmanda verdi.
 
“Bırakın top oynamayı”
 
Açma germe hareketlerinden sonra sahada Ferhat’la, Kenan’ın top oynadığını gören yılların tecrübeli oyuncuları Orhan Ak ve Veysel Cihan “Bırakın top oynamayı, gelin buraya” diyerek uyarıda bulundu.
 

“Kendisinizi iyi hissedebilirsiniz ama performası yüksek bir maç oynadık. Hafta sonu bir zorlu maçımız daha var. Hadi içeri girin dinlenin biraz” dediler..       

 

 

 

SPOR14 TV'den:



Boluspor Beşiktaş maçı sonu saha içi sevinci ile spor14com
Boluspor Beşiktaş maçının geniş özetleri ile spor14com
Boluspor soyunma odasında yaşananlar ile spor14com
Beşiktaş taraftarı maç sonu kavga çıkardı ile spor14com