FENERBAHÇE MAÇI SADECE 5 TL. AMA SINIRLI SAYIDA

04/10/2021
04
EKİ
2021

Bolu Belediyespor'un Misli.com Sultanlar Ligi ilk maçında 08 Ekim Cuma Günü Saat 16.00’da Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda Fenerbahçe Opet ile oynayacağımız karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Pandemi kuralları nedeniyle sınırlı sayıda basılan biletlerin 5 TL olarak belirlendiği açıklandı.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE; 

Misli.com Sultanlar Ligi ilk maçında 08 Ekim Cuma Günü Saat 16.00’da Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda Fenerbahçe Opet ile oynayacağımız karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Pandemi kuralları nedeniyle sınırlı sayıda basılan biletler yönetim kurulumuzun aldı karar ile 5 TL olarak belirlenmiştir. Fenerbahçe Opet maçının biletleri Bahçelievler Mahallesi Leylak Sok. No:26 adresinde bulunun Bolu Belediyespor Tesislerimiz eski adı ile Bolu Baro Evinden satın alınabilecektir.

BOLU BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'å› FENERBAHÇE MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI 5 TL Bahçelievler Mahallesi Leylak Sok. No:26 Bolu Belediyespor Tesisleri Bolu Baro Evi Bolu nun Sultanları... BOLU BELEDİYESPOR KORONAVİRÜS'Ü TEDBİRLER YENER misli.com SULTANLARLGİ MASKE MESAFE TEMİZLİK >>> FENERBAHÇE OPET Dpet 08.10.2021/ CUMA Saat 6.00 Yer Karaçayır 3000 Kişilik Spor Salonu EDİYE 1991 fe 30'uncu Yıl misli.com SULTANLARLİGİ ------ bolubldspor' görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.