EZE EZE GELİYORUZ...

22/10/2016
22
EKİ
2016

TFF 1. Lig’in 8. Haftasında deplasmanda Giresunspor’la karşılaşan Boluspor, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini Özgürcan atarken, kırmızı beyazlıların gollerini ise Poepon kaydetti.

Sezona fırtına gibi başlayan Boluspor, Giresunspor karşılaşmasında da hız kesmedi. Karşılaşmaya kalede Soner, savunma da Özgür, Renato Arapi, Diarra, Furkan, orta sahada Emre Kılınç, Özgür İleri, Tunahan, Yusuf Emre ve Murat Yıldırım ilerde ise Rydellromano Poepon  on biri ile başlayan Boluspor’da cezası biten Andre Santos  ilk on birde yer almadı.

1-0 GERİYE DÜŞTÜK

Karşılaşmaya etkili başlayan Boluspor rakip kalede, Yusuf Emre ve Emre Kılınç’la yakaladığı mutlak pozisyonlardan yararlanamazken, 25. Dakikada Özgür İleri’nin ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı hareketi karşılaşmanın hakemi Hakan Ceylan Penaltı olarak yorumladı. Özgürcan’ın kullandığı penaltı atışı filelerimizle buluşurken kırmızı beyazlılar 1-0 geriye düştü ve ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Fuat Çapa’dan İnce Ayar

Müsabakanın 2. yarısına aynı on birle çıkan kırmızı beyazlılarda teknik direktör Fuat Çapa, Önce Anco Jansen’i ilerleyen dakikalarda ise Andre Santos’u oyuna aldı. Bu değişikliklerin ardından rakip kalede ataklarını yoğunlaştıran kırmızı beyazlılar, 69. dakikada Emre Kılınç’ın köşe vuruşundan yaptığı ortada Poepon ile aradığı golü buldu. Beraberliği yakalayan Boluspor 82. dakikada golcü futbolcusu Poepon’un füzesiyle geriden geldiği karşılaşmada 2-1 öne geçti. Bu golden sonra oyunun kontrolünü bırakmayan kırmızı beyazlılar Anco Jansen ve Emre Kılınç’la yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma Boluspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

 Giresunspor karşısında aldığı galibiyetle Boluspor puanını 17’ye çıkarırken, Giresunspor 11 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar ligde 2. sıradaki yerini korudu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.