Eyvah Eyvah!.. Küme düşme tehlikesi de var

23/04/2013
23
NİS
2013

Son dört haftada hiç puan alamayan Boluspor, bitime üç hafta kala küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Tavşanlı Linyitspor ve Kartalspor son üç maçını da kazanır, Boluspor son üç maçını da kaybederse küme düşüyor. 

Lig tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Boluspor’da, arka arkaya alınan mağlubiyetler sonrası tehlike çanları çalmaya başladı. Ligde oynadığı son 10 karşılaşmadan 7 yenilgi, iki galibiyet ve bir beraberlik alan Boluspor, 40 puanla 11’nci sırada kaldı. Son olarak Ankaragücü deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgi sonrası play-off umutlarının bitmesinin yanı sıra şimdi de küme düşme korkusu sardı.

 Beraberliğe kurtaracağız 

Ligde 11’nci sırada bulunan Boluspor’un 8 puan gerisindeki Tavşanlı Linyitspor ve 9 puan gerisindeki Kartalspor, son üç haftada oynayacakları tüm maçları kazanırsa büyük avantaj elde edecek. Ancak, bu iki takımın maçlarını kazanmasına rağmen Boluspor da son üç maçında galibiyet alamazsa küme düşen takımlardan biri olacak. Kırmızı beyazlı takıma bu zorlu üç maçta sadece 1 puan alması bile kümede kalması için yetecek. Dualar Boluspor’un kümede kalması için edilecek. 

Bolu Şampiyon

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.