ESKİŞEHİR MAÇINDA O TRİBÜN CEZALI

07/12/2017
07
ARA
2017

Türkiye Futbol Federasyonu Boluspor’u, TFF 1 . Lig’in 14. haftasında oynanan Boluspor-Adanaspor maçında Boluspor taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etmişti. PFDK konuyla ilgili kararını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi sitesinden duyurdu. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“BOLUSPOR Kulübünün, 03.12.2017 tarihinde oynanan BOLUSPOR – ADANASPOR A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON TRİBÜN B, C ve D ile KAPALI SAĞ A ve B bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.”

Kulübün ve/veya seyircisinin bu madde kapsamında, ev sahibi olarak oynanan müsabakada aldığı ceza, ilgili kulübün ev sahibi olarak oynayacağı müsabakalarda; misafir kulüp olarak oynanan müsabakada aldığı ceza, ilgili kulübün misafir kulüp olarak oynayacağı müsabakalarda infaz edilir. Lig müsabakalarında alınan cezalar lig müsabakalarında, kupa müsabakalarında alınan cezalar kupa müsabakalarında infaz edilir.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.