Eski silahlardan Çarıkcı'ya 'aday ol' baskısı

26/05/2013
26
MAY
2013

Kongre öncesi heyecan giderek artarken, camia da bir an önce kongrenin yapılmasını istiyor. Mehmet İnceayan başkanlık için hazır olduğu mesajını vermesine rağmen eski başkan Necip Çarıkçı'ya başkan olması için baskı başladı. Bir çok eski yol arkadaşı tekrar başkan olması için Necip Çarıkçı'yı ikna turlarına başladıkları gelen haberler arasında.


Başkan Abdulah Abat'ın kongrede aday olmayacağım demesinin ardından tekrar başkanlık için göreve hazır olduğunu açıklayan Mehmet İnceayan'ın ardından, bir çok eski yöneticide 2004 ruhunu geri getirmek için Necip Çarıkçı'yı ikna etmek için baskı yapıtıkları söyleniyor.

Kafasında Boluspor başkanlığını bitirmesine rağmen Necip Çarıkçı'nın geçmiş yıllarda kader birliği yaptığı ve Boluspor konusunda fikir ayrılıklarına düştüğü bir çok eski yönetici arkadaşından baskı var. Necip Çarıkçı'yı iki gündür adeta ablukaya alan bir çok eski yönetici, 'Hatalardan hepimiz ders aldık. Bunları tekrar yaşamamak için ve geleceğe daha iyi bakmak için bu takımı tekrar alman lazım' dedikleri ve tekrar düşünmesini istediklerini Çarıkçı'ya ilettiler.

Yapılan konuşmalarda Çarıkçı'yı ikna etmeye çalışan bir çok ismin, 'Lig gittikçe zorlaşıyor. Seni her platformda bir ağırlığın var. Biz senin bu zor günde bu takımı sahiplenmeni isterdik. Kulübün maddi ve manivi her durumunu en iyi şekilde bilen sensin. Öncelikle yapılanma ile birlikte bir program yapılması lazım' dedikleri gelen haberler arasında yer aldı.

Necip Çarıkçı'nın ise, 'Ben aday olmayacağımı söyledim. Adayda olmayağım. Şimdi bir aday var' demesine rağmen arkadaşlarının 'Kongreye bir hafta var. Her şey Boluspor için. Sen tekrar düşün' diyerek Necip Çarıkçı'nın yanından ayrıldıkları da gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Bolusporluyuz.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.