ESKİ BAŞKANIMIZDAN ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL BAĞIŞ

08/06/2021
08
HAZ
2021

Boluspor eski başkanı iş insanlarından Emin Semercioğlu Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum Hastanesi’nde çocukların tedavisinde ihtiyaç duyulan üst düzey damar görüntüleme cihazı bağışladı.

Boluspor Başkanlığı ve Ticaret Odası Başkanlığı döneminde Bolu halkı tarafından yakından tanınan ve Boluspor taraftarının “Emin Baba” olarak sevdiği iş insanı Emin Semercioğlu Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne çocukların tedavisinde kullanılacak önemli bir cihaz bağışında bulundu. Semercioğlu Üst Düzey Damar Görüntüleme Cihazı ve Bilirubin Cihazı bağışı yaptı. Yapılan bağışa Sağlık il Müdürü Muhammed Emin Demirkol sosyal medya hesabından teşekkür etti.

ACISIZ ENJEKSİYON İŞLEMİ İÇİN KULLANILIYOR

Semercioğlu tarafından bağışlanan cihazın önemine dikkat çeken Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Coşgun şu değerlendirmeleri yaptı: “Kan alma sırasında, özellikle bebek ve çocuklarda damar yapısı ince olan hastalarımızda damarın bulunması çok zor olduğundan,  damar bulunana kadar hastalarımız büyük sıkıntı çekiyordu.  Acısız enjeksiyon işlemiyle kolayca damarların tespitine büyük fayda sağlayan damar görüntüleme cihazı ve yenidoğan yoğun bakımımızda serum bilirubin düzeyinin bebeğe hiç rahatsızlık vermeden hızlıca tespit edilmesini sağlayan Bilirubin Ölçüm Cihazı bağışından dolayı sayın Emin Semercioğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.