ESKİ BARCELONA'LI BOLU'YA GELİYOR

12/12/2016
12
ARA
2016

Boluspor Kulübü BaşkanI Necip Çarıkçı dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Daniel Alves ile bir araya geldi. Geçtiğimiz gün İspanya’ya giden orada Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi maçını Daniel Alves ile izleyen Boluspor başkanı Necip Çarıkçı ünlü futbolcuyu Bolu ‘ya davet etti.

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Bolu’ya geliyor. Sezon başında Andre Santos’u kadrosuna katan Başkan Necip Çarıkçı şimdide Brezilyalı futbolcu Daniel Alves’e kafayı taktı.
 
Geçtiğimiz gün Barcelona’nın Borussia Mönchengladbach ile oynadığı şampiyonlar ligi karşılaşmasına İspanya’ya giden Başkan Necip Çarıkçı karşılaşmayı Daniel Alves izledi.
 
Boluspor’un Dünya Yıldızı Andre Santos’un da yakın arkadaşı olan Daniel Alves, Necip Çarıkçı aracılığı ile de Andre Santos’a selam gönderdi.
 
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ünlü futbolcuyu Bolu’ya davet ederken Dani Alves 'in Necip Çarıkçı’ya en kısa zamanda Bolu’ya gelerek kendilerini ve kulübü ziyaret edeceğini ifade ettiği söylendi.
 
Bu sezon Juventus formasını giyen Brezilyalı oyuncu İtalya Serie A'da Genoa'ya deplasmanda 3–1 kaybettikleri maçta Dani Alves'in sakatlığıyla büyük şok yaşarken Dani Alves'in fibula kemiği kırılmıştı.

Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.