ESKİ BARCELONA'LI BOLUSPOR'A ÖNERİLDİ

17/08/2020
17
AĞU
2020

Bir dönem Barcelona forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Alex Song menajeri aracılığı ile Boluspor'a önerildi.

Geçtiğimiz yıllarda Andre Santos gibi bir dünya yıldızını kadrosunda barındıran Boluspor yeni bir dünya yıldızını kadrosuna katacak mı? 

Futbol kariyerine Arsenal, West Ham United, Barcelona gibi kulüpler bulunan ve pandemi öncesi İsviçrenin Sion kulübünde forma giyen 1987 doğumlu ön libero Alex Song'un menajeri vasıtasıyla Boluspor'a önerildiği öğrenildi. Boluspor hakkında daha önce kırmızı beyazlı formayı giyen Andre Santos'tan bilgi alan ve eski Galatasaray'lı Rigobert Song'un yeğeni olan Alex Song'un kırmızı beyazlı ekibe gelmek istediği belirtildi. 

Bu oyuncu ile ilgili menajerinin şartları masaya yatırılırken, teknik direktör Ahmet Taşyürek'in kararınında görüşüleceği öğrenildi. Bu oyuncu ile 2018 yılında Galatasaray ve Yeni Malatyaspor'da ilgilenmişti.  

MUHTEŞEM KARIYER 

Alex Song kariyerine ilk olarak SC Bastia altyapısında başladı. Takımıyla 2 sezonda 56 maça çıkan Song, 2005-06 sezonu başında Arsène Wenger tarafından keşfedildi ve Arsenal FC 'e transfer edildi. Rigobert Song'un Yeğenidir ve 2008-2009 sezonunda şampiyonlar ligi maçında Fenerbahçe'ye 1 gol kaydetmiştir.

Arsenal'le ilk lig maçına 19 Eylül 2005 tarihinde oynanan Everton FC maçında çıkan Song, takımıyla ilk golününü ise 9 Ocak 2007 'de Liverpool ile oynanan ve Arsenal 'in 6-3 kazandığı EFL Cup maçında attı. 2006-07 sezonun devre arasında Charlton Athletic 'e kiralık olarak gönderildi. Sezon sonunda Charlton Athletic 'in küme düşmesiyle Arsenal 'e geri döndü.18 Ağustos 2012 tarihinde 19 milyon euro'ya FC Barcelona'ya transfer olmuştur.

Song, 30 Ağustos 2014'te West Ham United'a 1 sezon için kiralandı.

21 Temmuz 2016 tarihinde Rubin Kazan, Barcelona'dan Song'u bir tıp doktoruna tabi olarak imzalama anlaşmasına vardı. Song, 1 Ağustos 2016'da Barcelona ile sözleşmesi feshedildikten sonra Rus tarafına resmen beldelsiz olarak transfer oldu.

İsviçre Süper Lig kulübü Sion ile 14 Ağustos 2018 tarihinde bedelsiz transfer sözleşme imzaladı. Song, Mart 2020'de, Sion tarafından koronavirüs pandemisi sırasında ücret kesintisi yapmayı reddettiği için takımdan gönderilen dokuz oyuncudan biriydi.

1 yorum yapılmış

  • Davut 18 Mayıs 2023 • 01:45

    Bence gelmez çok duyduk bu haberleri yapmayın bunu boluya

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.