Eser kalede güven verdi

22/12/2011
22
ARA
2011

Boluspor’da sezon başından bu yana ilk kez resmi bir maçta forma giyen kaleci Eser Altın, kupa maçında gösterdiği performansla alkış aldı. Eser, Fethiyespor maçında bir de penaltı kurtarırken omuzundaki sakatlık nedeniyle maçı tamamlayamadı ve yerini Burak'a bıraktı 

 

Sezon başında Mersin İdman Yurdu’ndan transfer edilen ancak hep yedek kulübesinde oturan kaleci Eser Altın, Fethiyespor’la oynanan kupa maçında ilk 11’de sahaya çıktı. 16 haftadır kaleyi koruyan Atacan’ın yerine ilk kez forma giyen Eser, muhteşem performansıyla tribünlerden alkış aldı. Haftalardır formaya hasret kalmasına rağmen iyi maç çıkartan Eser, oyundan çıkıncaya kadar hatasız oynadı. 

Penaltı kurtardı, maçı tamamlayamadı

Atacan’ın izinli olduğu maçta kaleyi koruyan Eser, müthiş performansını bir de penaltı kurtararak süsledi. Boluspor’un maçı 1-0 önde götürdüğü dakikalarda hakem Fethiyespor lehine penaltı kararı verdi. Gökhan’ın vuruşunu kaleci Eser köşeden çıkardı. Eser’in yüzde yüzlü gol pozisyonunda kalesinde devleşmesi tribünlerden alkış aldı. Tecrübeli kaleci kalede güven veren Eser omuzundaki sakatlık nedeniyle 55. dakika da yerini Burak'a bıraktı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.