Eser Altın'da son dakika gelişmesi

17/06/2013
17
HAZ
2013

Boluspor transfer komitesi iç transferde ilk fireyi verdi. Geçtiğimiz günlerde transfer komitesiyle bir araya gelen Eser Altın, düşünmek için biraz zaman isterken, dün son kez transfer komitesiyle görüşen tecrübeli eldiven alacalarına karşılık bonservisini aldı.

Geçtiğimiz hafta Boluspor transfer komitesiyle masaya oturan ve uzun süren görüşmeler sonrası düşünmek için zaman isteyen  Eser Altın, dün (pazartesi) son kez transfer komitesiyle masaya oturdu. Menajeriyle birlikte Boluspor tesislerine gelen Eser, yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Boluspor’la yollarını ayırdı. Başarılı kaleci Boluspor’dan alacaklarına karşılık bonservisini alarak kırmızı-beyazlı yöneticilerle helalleşerek tesislerden ayrıldı.

Eski hocası onu istiyor?

Boluspor’la yeni sezon için anlaşma sağlayamayan Eser Altın’a geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la yeni sezon için imza atan teknik direktör Cihat Arslan’ın kanca taktığı öğrenildi. Arslan’ın transfer listesinde bulunan Eser Altın’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la her konuda anlaşma sağladığı ve önümüzdeki günlerde yeni takımıyla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bolu Olay

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.