ERZURUMSPOR BOLUSPOR MAÇI ÖNCESİ...

19/11/2021
19
KAS
2021

TFF 1. Lig’in 13. Haftasında Boluspor Kazım Karabekir Stadyumu’nda BB Erzurumspor’a konuk olacak. Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak mücadele TRT Spor ve Bein Max 1 kanallarından naklen yayınlanacak.

TFF 1. Ligin 12. haftasında sahasında Bandırmaspor ile sahasında golsüz berabere kırmızı beyazlı ekibimiz deplasmanda BB. Erzurumspor’un konuğu olacak. 20 Kasım Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Çakır’ın yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Mert Bulut yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak. Son iki haftada sahadan beraberlikle ayrılan kırmızı beyazlı ekibimiz Erzurum deplasmanında puan arayacak.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz oynadığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 mağlubiyet,4'de beraberlik aldı.13 puan ile 13. sırada yer alıyor, kalesinde 11 gol görürken,  rakip fileleri de 11 kez havalandırdı.

Erzurumspor ise oynamış olduğu 11 karşılaşmada 7 galibiyet,1 beraberlik,3 mağlubiyet alarak 22 puan ile 5. sırada yer alıyor.17 gol atan mavi -beyazlı takım kalesinde 11 gol gördü.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.