ERTUĞRUL HOCA BOLUSPOR MAÇINI UNUTAMADI

14/02/2024
14
ŞUB
2024

Kocaelispor Teknk Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bolu maçı çok enteresan bir maç oldu. İlk devrede kalemize gelen tek topun ki o da kendi ikram ettiğimiz pozisyondu. Bunun gol olması, yine girdiğimiz pozisyonlar var. İkinci yarı istediğimiz gibi olmadı. İstediğimiz bir maçı oynayamadık" dedi.

Şanlıurfaspor karşısında kazanmak istediklerini söyleyen Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Herkes çıkacak ve sorumluluk sahibi insanlar gibi görevini yerine getirecek. Güzel bir maç oynayıp güzel bir galibiyet elde edeceğiz inşallah" dedi.

Hafta sonu oynanan Boluspor maçı ile ilgilide konuşan Sağlam Boluspor ile 1-1 berabere kaldıkları ve puan kaybı için üzgün olduklarını belirterek "Üzüntüden bir önce çıkıp bir sonraki maça, Şanlıurfaspor maçına hazırlanmak zorundayız. İyi de hazırlanıyoruz. Eksikliklerimizin, yapamadıklarımızın farkındayız. Bolu maçı çok enteresan bir maç oldu. İlk devrede kalemize gelen tek topun ki o da kendi ikram ettiğimiz pozisyondu. Bunun gol olması, yine girdiğimiz pozisyonlar var. İkinci yarı istediğimiz gibi olmadı. İstediğimiz bir maçı oynayamadık. Oyuncularımız olayın ciddiyetinin farkında. Taraftarımızın Eyüp maçında olduğu gibi bize yürekten destek vereceklerini düşünüyorum. Güzel bir oyunla girdiğimiz pozisyonları bundan önceki maçlarda olduğu gibi kötü değerlendirmeyip, güzel keyifli bir maç izletmek istiyoruz. Bundan sonraki zorlu sürecimizin hem taraftarımızın, hem camiamızın moralini motivasyonunu artırarak geçmesini sağlamak istiyoruz" diye konuştu. 

1 yorum yapılmış

  • Mdurukan 14 Şubat 2024 • 17:27

    Bizi çantada keklik gördü galiba yenilmesiyle dua etsin kıskançlık laleyi açarız hocam ama busene degil

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.