Erpiliç şampiyonluk kupasını aldı

29/12/2011
29
ARA
2011

Bolu Ticaret Ve Sanayi Odası düzenlenen “Industry Cup - Sanayi Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” TSO'da yapılan ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada şampiyon olan Erpiliç’e şampiyonluk kupasını TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Atilla Çelikpençe ve Kemal Sert verdi.


TSO’da  gerçekleştirilen ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, turnuvaya katılan firmaların yöneticileri ve davetliler katıldı.

 

Turnuvaya katılan 12 firmanın İlimizdeki ihracatın yarısından fazlasını, sanayi istihdamının % 45’ini ve toplam sigortalı istihdamının % 15’ini karşıladıklarını belirten TSO başkan yardımcısı Kemal Sert, İl ekonomisinin bel kemiğini teşkil eden firmaların arasındaki dostluk ve ilişkileri artırmaya katkıda bulunmak amacıyla bu turnuvanın organize edildiğini söyleyerek katılımlarıyla turnuvaya renk katan tüm firmalara teşekkür etti. Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlar ile gol kralı ve fair play ödülünü almaya hak kazananları tebrik ederek sözlerine devam eden Kemal Sert, turnuvanın organizasyonuna katkı ve destek olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 


Kemal Sert’in ardından kürsüye gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, yaptığı konuşmasında “Sporun güzelliği burada işte; kitleleri bir araya getiriyor. Firmaların daha verimli çalışabilmesi için bu tür organizasyonları bütün dünyada görüyoruz. Bu organizasyonun yapılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun ise yaptığı konuşmasında sanayicilerin böyle bir etkinlik etrafında yakınlaşması ve birbirlerini tanımaları noktasında turnuvanın olumlu etkisini gördüğünü ve turnuvaya kurum ve kuruluşlar tarafından sağlanan birçok katkının da memnuniyet verici olduğunu dile getirerek organizasyona katılan ve emek veren herkese teşekkür etti.

 

Son olarak söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ise “Bu turnuva, insanların bir araya gelmesini ve kaynaşmasını sağlayan çok güzel bir organizasyon. Böyle organizasyonların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Turnuvada şampiyon olan Erpiliç’e ödüllerini TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Atilla Çelikpençe ve Kemal Sert verdi.  Turnuva ödül töreni için özel olarak hazırlanan pasta programın sonunda kesilirken, günün anısına takımlar ve davetlilerle birlikte fotoğraf çektirildi. 

 

 

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.