Erpiliç Beypiliç'i yedi

15/12/2011
15
ARA
2011

“Industry Cup – Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Sanayi Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda Çarşamba akşamına Beypi A.Ş.-Erpiliç arasındaki derbi heyecanı damgasını vurdu. Akşamın sonunda B grubu yarı finalistleri belli oldu.

 

B Grubu dördüncü karşılaşmalarının oynandığı akşam, Bolu Çimento-Bolca Hindi müsabakasıyla açıldı. Bolu Çimento’da Zafer’in sarı kart cezası nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada iki takım da dişe diş mücadele ederek bol gol pozisyonu üretti. Bolu Çimento’nun golcüsü İsmail’in 5, Bolca Hindi kaptanı Ayhan’ın 4 gol kaydettiği karşılaşmada tarafların mücadelesi skor dengesini değiştirmeye yetmeyince karşılaşma 11-11 beraberlikle sonuçlandı. Bolca Hindi böylece turnuvadaki ilk puanını alırken, Bolu Çimento ise puanını 2’ye yükseltti.

 

Grupta akşamın ikinci karşılaşması Selena Yapı ile Bolparsan A.Ş. arasında oynandı. Yarı final iddiasını sürdürmek isteyen Bolparsan A.Ş.’nin Genel Müdürü Nazmi Uysal ve firma yöneticilerinin de izlediği karşılaşmada Selena Yapı’nın süper solağı Serkan yine sahneye çıkarak takımına 5 gol kazandırdı ve maçın ismi oldu. Bolparsan A.Ş.’nin kaydettiği 5 gol üç puanı getirmeye yetmezken, mücadele Selena Yapı’nın 10-5 galibiyetiyle sonuçlandı. Böylece Bolparsan A.Ş. 4 puanda kalarak yarı finale kalma yükselme şansını kaybederken, Selena Yapı puanını 6’ya yükselterek grupta üçüncü sıraya yerleşti.

 

Akşamın son karşılaşması derbi heyecanına sahne oldu. Türkiye’de beyaz et sektörünün iki önder firması pozisyonunda bulunan Beypi A.Ş. ve Erpiliç, bu kez B grubu dördüncü karşılaşmasında sahada kozlarını paylaştı. İzlemeye gelenler arasında TSO Başkanı Emin Semercioğlu’nun ve firma yöneticilerinin de bulunduğu karşılaşmaya takım taraftarları da yoğun ilgi göstererek takımlarına maç boyunca destek verdi. Dev derbi, ilk dakikasından son anına kadar kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Takımların sayısız gol pozisyonu ürettiği ve temposu bir an olsun düşmeyen karşılaşma izleyenlere de büyük keyif verdi. İki takım teknik direktörlerinin maç boyunca oyuncularına sürekli taktik verdiği derbide 7 gol kaydedilirken, maç sonunda gülen taraf, rakibini 4-3’lük skorla mağlup etmeyi başaran Erpiliç oldu. Grubun lideri olarak aldığı galibiyetle grupta yarı finale yükselmeyi garantileyen ilk takım Erpiliç olurken, Bolparsan A.Ş.’nin Selena Yapı’ya karşı kaybetmesi ve Beypi A.Ş.’nin üçüncü Selena Yapı karşısındaki karşı ikili averaj üstünlüğü nedeniyle Beypi A.Ş. de dördüncü maçlar sonunda B Grubunda yarı finale yükselen ikinci ve son takım oldu. Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan TSO Başkanı Emin Semercioğlu, beyaz et sektöründe Türkiye’nin ve Bolu ekonomisinin iki büyük ve güzide firmasının arasında, kalitelerine yakışır güzellikte ve dostça bir müsabaka olduğunu ifade ederek iki takımı da gösterdikleri performanstan dolayı kutladı ve yarı finalde başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.