ERİŞ "KAZANAN OLMAK İSTİYORUZ"

05/12/2014
05
ARA
2014

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Boluspor maçını hiçbir mazerete sığınmadan kazanmak istediklerini söyledi..

Adanaspor’un Brezilyalı golcüsü Tiago Bezzerra, Türkiye’de beşinci sezonunu geride bırakacak. Altay,Karşıyaka ve Adanaspor formalarını giyen Tiago, PTT 1.Ligi’nde attığı gollerle adından sıkça söz ettiriyor. Tiago 2008-2009 sezonunda geldiği Altay formasıyla ilk yıl 9, ikinci sezon 10 gol attı. 2010-2011 sezonunda Karşıyaka formasıyla 13 gol atan Brezilyalı, 2 yıl aradan sonra Türkiye’de Adanaspor forması giydi. 2013-2014 sezonunda Adanaspor formasıyla gol sayısını artıran Tiago, 16 kez fileleri havalandırdı. 2014-2015 sezonuna da iyi başlayan Brezilyalı, 11 hafta sonunda 8 gole ulaştı.

Bu sezon 20 golü bulmak isteyen Tiago, "Türkiye’ye alıştım. Hem futbola hem de geleneklere alıştım. Takımımın başarısı içinde elimden geleni yapıyorum. Benim için oynadığım maçlarda Adanaspor’un kazanması önemli. Golü kimin attığı önemli değil" dedi.

Kaplan, Bolu beyini ağırlayacak
Adanaspor, Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Turuncu beyazlı takımda Tiago ve Mehmet Sak dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 14:00’te başlayacak karşılaşmaya seyirci alınımına 12:00’de başlanacak. Karşılaşmayı Sarper Barış Saka düdük çalacak. 


Eriş: "Kazanan taraf olmak istiyoruz"
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, sahalarında kaybettikleri Altınordu ve Giresun maçlarını telafi etmek zorunda olduklarını söyledi.

Alanya deplasmanında alınan 3 puanı Boluspor maçıyla devam ettirmek istediklerini söyleyen deneyimli teknik adam "Tiago kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giymeyecek. Yerine oynayacak arkadaşımız da sahada elinden geleni yapacaktır. Hiçbir mazerete sığınmadan mücadele ederek galibiyet almak istiyoruz. Rakibimizde son haftalarda etkili futbol oynayan ve iyi sonuçlar alan bir takım. İnşallah karşılaşmanın bitiş düdüğü ile sevinen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Muhtemel kadro
Adanaspor’un Boluspor karşısına Evren, Fahri, Merthan, Yiğitcan, Selçuk, Tevfik, Samican, Olcay, Ahmet Dereli, Mehmet Boztepe, Murat Yılmaz 11'iyle çıkması bekleniyor.

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.