Eriş "Gol pozisyonu sayısını saymaktan yoruldum"

19/02/2012
19
ŞUB
2012

Bank Asya 1. Lig'de hedefini; 'ilk 6' olarak belirleyen Adanaspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Boluspor ile yenişemedi. Kendi evinde 2 puan kaybeden Toros Kaplanı, 'zirve yolu'nda da önemli bir fırsatı tepti.


Karşılaşma sonrasında Turuncu-Beyazlı ekipte büyük üzüntü yaşanırken, 'Basın Odası'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Levent Eriş ise, futbolda puan sisteminin değişmesi halinde Adanaspor'un ligde çok daha farklı bir konumda olacağı yorumunda bulundu. Eriş, "Eğer futbolda iyi oyuna da puan verilmiş olsaydı, bugün liderliğe yarışan takımlardan biri de biz olurduk. Ancak ne yazık ki, sezon başından bu yana oynamış olduğumuz iyi futbolun karşılığını alamadık. Rakiplerimiz karşısında çok fazla gol pozisyonuna girip, sahada üstün olan taraf olmamıza rağmen istediğimizi elde edemiyoruz" dedi.



"İYİ OYNAMAYA, ANCAK GALİP GELEMEMEYE DEVAM EDİYORUZ"


Mücadelenin ilk yarısında Boluspor'un, ikinci yarısındaysa oyuna yaptıkları müdahalelerle üstün olan tarafın kendileri olduğunu anlatan Eriş, "Oyun formatımızdaki 1-2 değişikliklerle birlikte istediğimiz sahaya yansıtmayı başardık. Açıkçası ikinci yarıdaki gol pozisyonlarını saymaktan yoruldum. Her dakika başı bir gol pozisyonuna girdiğimizi düşünüyorum. Ama bu futbol adına yetmiyor. Neticede biz iyi oynamaya, ancak galip gelememeye devam ediyoruz. Bu da işin en üzücü yanı. Gol atamama sorununu maalesef hala çözemedik. Karşı karşıya kaçırılan ve bir penaltı atışından daha kolay pozisyonları bile değerlendiremedik. Klasik Adanaspor'un oynadığı oyun formatını, bugün Boluspor karşısında da tekrarladık. Oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalı. Çünkü ortada büyük bir çaba ve emek var. İstediğimiz puanları toplayamadık. Oyuncularımdan ve özverilerinden memnunum" ifadesini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.