Ergin Arar'da kadromuzda

18/12/2011
18
ARA
2011

Spor14.com olarak her geçen gün daha da büyümeye devam ederken, sizlerin verdiği destek ve katkı ile Bolu’da bir numara olmanın sorumluluğunda, kadromuzu daha da güçlendirmeye devam ediyoruz.  Spor14 ekibine son olarak daha çok manzara ve kuş fotoğrafçılığıyla çalışmalarını yürüten Ergin Arar’da katılırken, önümüzdeki günlerde çok özel Boluspor ve spor fotoğraflarıyla sizlerin karşısında olacak.

 

 

Uzun zamandır profesyonel fotoğraf çekimleriyle çalışmalarını yürüten Ergin Arar, bundan böyle sizler için spor14 markası ile objektifini zaman zaman spora ve Boluspor’a yöneltecek. Doğanın harikalarından olan kuşları bugüne kadar fotoğraflayan ve önümüzdeki günlerde açacağı sergiyi sanatseverlerin beğenisine sunacak olan Arar, yine önümüzdeki günlerde  Boluspor’la ilgi bir serginin de çalışmasına da başladı.  

 

 

11 yıldır profesyonel olarak fotoğraf çeken Arar, bir dönem Bolu Valiliği Basın Bürosunda görev yapmış, şimdilerde ise “Belgesel Spor Fotoğrafçılığı” üzerinde proje çalışmasını yürütmektedir. Ergin Arar’ı  bundan böyle kendi objektifinden en özel ve güzel maç karelerini spor14.com’da sizlere sunacağımızı belirtmek isteriz. Aramıza hoşgeldin Ergin…


Profesyonel fotoğrafçı Ergin Arar’ın objektifinden işte bazı kareler;

 

 

 


Medyafiks reklam ile spor14com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.