Erdem geri mi dönüyor?

31/01/2012
31
OCA
2012

Boluspor'un sezon başında Karabükspor'a gönderdiği başarılı sağ bek Erdem Özgenç'in yeniden Boluspor'a döneceği iddia edildi. Bolu Gazetesinin haberine göre Karabükspor'da kadroya girmekte zorlanan Erdem için başkan Çarıkçı'nın bu oyuncuyu özelikle istediği Erdem'le görüştüğü belirtildi.

 

Erdem Boluspor'a yakın

Boluspor’da yıldızı parlayan ve sezon başında Süper Lig takımlarının transfer listelerinde liste başı olan Erdem Özgenç Karabükspor’a transfer olmuştu. Karabükspor’da da oldukça başarılı olan fakat Karabükspor’un devre arasında yaptığı transferlerden kadroya girmekte zorlanan başarılı sağ bek için hemen yönetim devreye girdi.

 
Erdem Özgenç’i bizzat arayan Başkan Necip Çarıkçı, yıldız futbolcuya her zaman boluspor’un kapısının açık olduğunu söyledi. Çarıkçı’nın bu söylemine karşı Erdem Özgenç’te Boluspor’u her zaman kendi evi gibi gördüğü bu sebeple Karabükspor’dan ayrılması durumunda hemen Boluspor’a geleceğini söyledi.

 

"Ben Bolu'nun çocuğuyum"

Karabükspor’la ipleri koparmak üzere olan eski futbolcumuz Erdem Özgenç Bolu Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.
 

Karabük’ten ayrılması durumunda Boluspor’a gelmek istediğini söyleyen Erdem Özgenç, “Burada yöneticilerle görüştükten sonra durumum netleşecek. Ben Bolu’nun çocuğuyum. Karabük’ten ayrılırsam Boluspor formasını tekrar giymek istiyorum” dedi.

 

Gaziantepspor devrede

Ayrıca Erdem için Gaziantepspor'un devrede olduğu öğrenilirken, bu futbolcu ile bugün durumun netleşeceği öğrenildi. Başkan Çarıkcı'nın Erdem'i 6 aylığına kiralamak istediği öğrenildi.  


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.