Ercoşkun'dan spor basınına destek

08/01/2012
08
OCA
2012

AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Bolu Atatürk Stadyumu’nda yeni oluşturulacak olan Basın Odası projesi kapsamında incelemelerde bulundu. Spor basın mensuplarının daha rahat ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla TFF’nin de her stadyumda olmasını şart koştuğu Basın Odası için gerekli yardımı yapabileceğini belirtti.

 

Boluspor'un Antalya'daki hazırlık kampında ziyaret eden Ercoşkun kampıda değerlendirirken yaptığı açıklamada “Her yıl gelenekselleşen Boluspor kampını ziyaret ederek Boluspor’umuza, futbolcularımıza, hocalarımıza ve yöneticilerimize destek oluyoruz. Bu sene devre arası kampının 46. yıldönümümüze denk gelmesi güzel rastlantı oldu. Antalya’nın en güzel mekanlarından birinde futbolcularımızla, teknik heyetimizle ve saygı değer yöneticilerimizle hoşça vakit geçirdik" dedi. 

 

Ercoşkun, Türkiye Futbol Federasyon’unun her stadyumda olmasını istediği Basın Odası hakkında bilgiler aldı. Ercoşkun burada da yaptığı açıklamada Boluspor’a yakışan ve güzide basınımızın daha rahat çalışılması için Basın Odası ile ilgili gerekli tefrişatların yapılması ile ilgili her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da dile getirdi.

 


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.